ΕΠΙΔΟΜΑ ΕΝΟΙΚΙΟΥ: Την Τετάρτη το πρωί, 13 Μαρτίου θα ανοίξει η πλατφόρμα για το επίδομα ενοικίου αφού υπήρξε μια μικρή καθυστέρηση στο να ανοίξει η πλατφόρμα για τις αιτήσεις. Παρόλα αυτά τα ψηφιακά συστήματα έχει αποδειχθεί ότι ανταποκρίνονται με ταχύτητα ώστε να εξυπηρετούνται οι πολίτες.

Ανοίγει η πλατφόρμα στις 13 Μαρτίου για το επίδομα ενοικίου.

Η πλατφόρμα θα λειτουργήσει με τις γνωστές διαδικασίες και επεσήμανε ότι το επίδομα θα δοθεί και αναδρομικά για τους μήνες Ιανουάριο, Φεβρουάριο, Μάρτιο εφόσον το μισθωτήριο είναι από 1/1/2019.

Η πληρωμή θα γίνει τον Απρίλιο, ενώ όλες οι πλατφόρμες όπως για το επίδομα ενοικίου τώρα, αλλά και εκείνες για το επίδομα παιδιού, το ΚΕΑ κλπ δεν κλείνουν, άρα ο κόσμος δεν πρέπει να αγχώνεται για τις αιτήσεις.

Πριν από 38 ώρες άνοιξε η πλατφόρμα για το επίδομα παιδιού και ήδη έχουμε 188.000 αιτήσεις εκ των οποίων οι 160.000 είναι ήδη εγκεκριμένες.

Για όλους, το επίδοµα ενοικίου θα καταβάλλεται µηνιαίως. Το δικαίωµα στην καταβολή του επιδόµατος ισχύει από την πρώτη ηµέρα του επόµενου µήνα από αυτόν κατά τον οποίο υποβλήθηκε η αίτηση.

Ειδικά για τις αιτήσεις που θα υποβληθούν κατά την πρώτη εφαρµογή του προγράµµατος, δηλαδή τον Μάρτιο και τον Απρίλιο, το επίδοµα ενοικίου θα καταβληθεί αναδροµικά από 1/1/2019, εφόσον φυσικά υπάρχει ηλεκτρονικό µισθωτήριο συµβόλαιο από την ηµεροµηνία αυτή.

Για αυτές τις αιτήσεις οι δικαιούχοι θα λάβουν στην πληρωµή της πρώτης δόσης το επίδοµα αναδροµικά από τον Ιανουάριο.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.