ΕΠΙΔΟΜΑ ΕΝΟΙΚΙΟΥ ΚΡΙΤΗΡΙΑ: Παρά τις καθυστερήσεις της προηγούμενης εβδομάδος, στην τελική ευθεία φαίνεται να εισέρχεται το επίδομα ενοικίου. Διαβάστε ποια είναι τα κριτήρια για επίδομα ενοικίου και επίδομα παιδιού Α21 από τον ΟΠΕΚΑ. Τα εισοδηματικά κριτήρια για το επίδομα στέγασης αναμένεται να κυμανθούν από 7.000 έως 21.000 ευρώ ετησίως, ανάλογα με τα μέλη του νοικοκυριού- και τα περιουσιακά κριτήρια – που αναμένεται να κυμαίνονται από 125.000 έως 185.000 ευρώ.

Προχωρά το επίδομα ενοικίου, με πιθανότερη ημερομηνία να ορίζεται σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μεταξύ 25 και 28 Μαρτίου 2019.

Το επίδομα ενοικίου 2019 σε ετήσια βάση θα κυμαίνεται από 840 ευρώ έως 2.520 ευρώ και αφορά περισσότερα από 300.000 νοικοκυριά και θα κυμαίνεται από 70 έως 210 ευρώ και οι δικαιούχοι θα πρέπει να έχουν επικαιροποιημένο και ηλεκτρονικά κατατεθειμένο στην Εφορία ενοικιαστήριο ενώ θα περιλαμβάνει δυο σκέλη, θα απευθύνεται δηλαδή σε ενοικιαστές αλλά και σε νοικοκυριά που επιβαρύνονται με δόση δανείου, το οποίο συνδέεται με την πρώτη κατοικία.

Τα εισοδηματικά κριτήρια για επίδομα ενοικίου είναι αυτά που αναφέρθηκαν παραπάνω ενώ σε ετήσια βάση θα κυμαίνεται από 840 ευρώ έως 2.520 ευρώ και αφορά περισσότερα από 300.000 νοικοκυριά και θα κυμαίνεται από 70 έως 210 ευρώ και οι δικαιούχοι θα πρέπει να έχουν επικαιροποιημένο και ηλεκτρονικά κατατεθειμένο στην Εφορία ενοικιαστήριο ενώ θα περιλαμβάνει δυο σκέλη, θα απευθύνεται δηλαδή σε ενοικιαστές αλλά και σε νοικοκυριά που επιβαρύνονται με δόση δανείου, το οποίο συνδέεται με την πρώτη κατοικία.

Για το επίδομα παιδιού Α21, η ηλεκτρονική πλατφόρμα θα λειτουργήσει τις επόμενες εβδομάδες και θα είναι παρόμοια με αυτή του κοινωνικού μερίσματος, σε αυτή θα γίνει η υποβολή των αιτήσεων από τους δικαιούχους ενώ η καταβολή του επιδόματος θα έχει αναδρομική ισχύ από 1 Ιανουαρίου 2019 και σταδιακά λήγει η παράταση από τον ΟΠΕΚΑ για επίδομα τέκνων 2019.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.