Μητρόπολη Σύρου

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ χοροστάτησε απόψε στον Μέγα Εσπερινό της Δεσποτικής Εορτής των Χριστουγέννων στην Κρύπτη του Αγίου Δωροθέου, κάτωθεν του Ιερού Ναού του Αγίου Νικολάου Ερμουπόλεως, με τη συμμετοχή των Εφημερίων του Ναού και την παρουσία του Δημάρχου Σύρου -Ερμούπολης κ. Γ. Μαραγκού, του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γ. Δούναβη, Δημοτικών Συμβούλων και πολλών πιστών, οι οποίοι προσήλθαν και συνευχήθησαν.

Στην ομιλία του, ο Σεβασμιώτος κ. Δωρόθεος Β’ ανέφερε ότι ” η Φάτνη είναι ένας προορισμός, ένα σταθερό σημείο αναφοράς στη ζωή μας… Ας ρωτήσουμε τον εαυτό μας για πολλοστή φορά, αν ξεκινήσαμε αυτό το ταξίδι, αυτή τη διαδρομή προς τη Φάτνη, αν φτάσαμε, αν παρεκκλίναμε από τον προορισμό μας, αν έχουμε τη διάθεση και την προαίρεση να συνεχίσουμε….”

Η Εορτή των Χριστουγέννων στην Κρύπτη του Αγίου Δωροθέου Η Εορτή των Χριστουγέννων στην Κρύπτη του Αγίου Δωροθέου Η Εορτή των Χριστουγέννων στην Κρύπτη του Αγίου Δωροθέου Η Εορτή των Χριστουγέννων στην Κρύπτη του Αγίου Δωροθέου Η Εορτή των Χριστουγέννων στην Κρύπτη του Αγίου Δωροθέου Η Εορτή των Χριστουγέννων στην Κρύπτη του Αγίου Δωροθέου Η Εορτή των Χριστουγέννων στην Κρύπτη του Αγίου Δωροθέου Η Εορτή των Χριστουγέννων στην Κρύπτη του Αγίου Δωροθέου Η Εορτή των Χριστουγέννων στην Κρύπτη του Αγίου Δωροθέου

 

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.