Με κάθε λαμπρότητα και επισημότητα η Ιερά Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως τίμησε τη σεπτή μνήμη της Αγίας ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Αναστασίας της Φαρμακολυτρίας στον ομώνυμο πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Μάκρης.

Την κυριώνυμο ημέρα της εορτής, Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2022, εψάλη ο Όρθρος και εν συνεχεία τελέσθηκε η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία , προεξάρχοντος του Σεβ. Μητροπολίτου κ.κ. Ανθιμου και τη συμμετοχή κληρικών της Ιερά Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως.

Το παρών έδωσαν οι Πολίτικες και Στρατιωτικές αρχές του τόπου καθώς και το τμήμα Εθνοφυλάκων Μάκρης.

Οι πιστοί που προσήλθαν με ευλάβεια είχαν την δυνατότητα να προσκυνήσουν την πανσεβάσμια Εικόνα της Αγίας Αναστασίας καθώς και το απότμημα του Ιερού Λειψάνου της που φυλάσσονται εντός του Ναού.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.