Η Ιερά μας Μητρόπολη αντιλαμβανόμενη τις ανάγκες του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσης συνέστησε το Εκκλησιαστικό Ίδρυμα Αιμοδοσίας με την επωνυμία «Ο Άγιος Κωνσταντίνος ο εν Καππούα (Καππά) Καρδίτσης μαρτυρήσας», ώστε με την ευαισθητοποίηση και την συμβολή όλων μας να ενισχυθούν τα αποθέματα αίματος.

Ως εκ τούτου, λόγω της επικείμενης προγραμματισμένης Αιμοληψίας την 2 Δεκεμβρίου 2021 στο Αγροτικό Ιατρείο Τ.Κ. Αγίου Θεοδώρου, η οποία αφορά την Αρχιερατική Περιφέρεια Παλαμά και τις Τ.Κ. Αγίου Θεοδώρου, Μακρυχωρίου, Μυρίνης, Προδρόμου, Σταυρού, Αγίας Παρασκευής, Καρποχωρίου και Ματαράγκας, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος παρέστη στη συνάντηση των Εφημερίων, που πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Τ.Κ. Γοργοβιτών.

Κατά τη συνάντηση ο υπεύθυνος του Εκκλησιαστικού Ιδρύματος Αιμοδοσίας Αιδεσιμολ. Πρωτοπρεσβύτερος π. Βασίλειος Γερούκης ενημέρωσε τους Ιερείς σχετικά.

Κλείνοντας ο Σεβασμιώτατος απηύθυνε έκκληση και παράκληση, ώστε να μπορέσουν οι Ιερείς να ευαισθητοποιήσουν τους χριστιανούς για την πραγματοποίηση αυτού τους θεάρεστου και φιλάνθρωπου εγχειρήματος της Ιεράς μας Μητροπόλεως.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.