Εκ του Τσατσαρωνάκειου Πολιτιστικού Πολύκεντρου της Ιεράς Μητροπόλεως Κισάμου & Σελίνου ανακοινώνεται ότι άρχισαν οι εγγραφές της νέας χρονιάς στις Σχολές-Τμήματα και δράσεις του Τσατσαρωνάκειου. Η εμπειρία των Εκπαιδευτικών-Καθηγητών όλων των Σχολών και Τμημάτων, οι πλήρως και κατά ειδικότητα εξοπλισμένοι χώροι του Πολύκεντρου, η λήψη των απαραίτητων μέτρων προστασίας και πρόληψης της περιόδου αυτής, η μέριμνα και φροντίδα των υπεύθυνων του Πολύκεντρου, εγγυώνται μια δημιουργική, ανοδική και ασφαλή νέα χρονιά. Πλούσια σε εμπειρίες, δημιουργία, γνώση, έμπνευση και πολιτισμό.

«Επέλεξε τη δραστηριότητα που σου ταιριάζει…»:

“γέμισε τη ζωή σου με μουσική” ΩΔΕΙΟ ΙΜΚΣ

Πλήθος ερευνών έχουν αποδείξει τις θετικές επιδράσεις της Μουσικής στον εγκέφαλο και ευρύτερα στην πνευματική καλλιέργεια του ανθρώπου.
Στο Ωδείο μας προσφέρεται η δυνατότητα δωρεάν γνωριμίας με το Μουσικό Όργανο της αρεσκείας σας. Ο μαθητής συμμετέχει σε Συναυλίες και σε μουσικά σύνολα υπό τη καθοδήγηση Διευθυντή και Διδασκάλων, διορισμένων από το Υπουργείο Πολιτισμού. Οι σπουδές και τα πτυχία είναι αναγνωρισμένα από το Κράτος.

“κατέκτησε τις νέες τεχνολογίες” Εργαστηριο Πληροφορικης

Η εκπαίδευση και οι εξετάσεις γίνονται στο Κέντρο μας, με σύγχρονο εξοπλισμό και καθορισμένη δομή εκπαίδευσης. Ο μαθητής παρακολουθεί σειρά θεωρητικών μαθημάτων, στη συνέχεια προχωράει σε πρακτικές ασκήσεις και τέλος εξασκείται με πλήρη τεστ προετοιμασίας για τις εξετάσεις. Κατόπιν επιτυχών εξετάσεων ο μαθητής αποκτά Πτυχία εγκεκριμένα από τον ΕΟΠΠΕΠ και αναγνωρισμένα από τον Α.Σ.Ε.Π. Διδάσκει ο Μηχανικός Η/Υ & Πληροφορικής, κ. Μανώλης Χουρδάκης.

Εκπαιδευτικη Ρομποτικη

Τα παιδιά διαμορφώνουν και προγραμματίζουν τις κατασκευές. Χρησιμοποιώντας την Ρομποτική οι μαθητές εξοικειώνονται με τις επιστήμες και επιτυγχάνεται η ανάπτυξη σύγχρονων δεξιοτήτων. Αναπτύσσεται επίσης η ομαδικότητα και η συνεργασία.Διδάσκει ο πιστοποιημένος Καθηγητής Ρομποτικής κ. Στέλιος Μανιουδάκης.

“γίνε κάποιος άλλος” Θεατρικο Εργαστήρι

Στο Θεατρικό Εργαστήρι μαθαίνεις να χειρίζεσαι τη φωνή σου, τις εκφράσεις του προσώπου σου όπως και κάθε μέρος του σώματός σου για να εκφράσεις ότι πρέπει να εκλάβει το κοινό. Οι συμμετέχοντες παίρνουν μέρος σε θεατρικές δραστηριότητες και κατόπιν προβών παρουσιάζουν ένα ολοκληρωμένο θεατρικό έργο. Την ευθύνη της ομάδας έχει ο γνωστός και καταξιωμένος Σκηνοθέτης και Ηθοποιός κ. Δημήτρης Καλογεράκης.

“κατέστρωσε την στρατηγική”
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΣΚΑΚΙ

Έρευνες δείχνουν ότι η ενασχόληση με το Σκάκι έχει πολλαπλά οφέλη για τον μαθητή. Βελτιώνει την ευφυΐα, την μνήμη, την συγκέντρωση, αναπτύσσει την αναλυτική σκέψη και βοηθάει στις μαθητικές επιδόσεις.
Το Τσατσαρωνάκειο Πολύκεντρο σε συνεργασία με τον Αθλητικό Όμιλο Κισάμου ξεκινάνε μαθήματα Σκακιού τα οποία θα γίνονται δυο φορές την εβδομάδα, από 1,5 ώρα. Χρέη επικεφαλή προπονητή αναλαμβάνει ο κ. Γιώργος Μυλωνάκης με βοηθό την κ. Γεωργία Καλάθια.

“ασχολήσου με εικαστικές τέχνες” ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΨΗΦΙΔΩΤΟΥ

Ψηφιδωτό εννοούμε μια επιφάνεια η οποία καλύπτεται από ένα στρώμα κονιάματος που λειτουργεί ως συγκολλητικό υλικό πάνω στο οποίο τοποθετούνται οι ψηφίδες.Την ευθύνη λειτουργίας του Εργαστηρίου έχει ο κ. Εμμανουήλ Ρουκούδης, διακεκριμένος καθηγητής Ψηφιδωτού.

Σχολη Αγιογραφιας

Αγιογραφία είναι η απεικόνιση των ιερών προσώπων ή θρησκευτικών σκηνών από τους βίους των Αγίων της Εκκλησίας μας. Η Σχολή στεγάζεται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο με τον απαραίτητο εξοπλισμό.Διδάσκει η έμπειρη και καταξιωμένη Αγιογράφος κ. Κωνσταντίνα Στεφανάκη, συνεργάτιδα της ΟΑΚ.

Πληροφορίες – Εγγραφές:

Καθημερινά, από τις 2.00 μ.μ έως τις 9.00 μ.μΥπεύθυνος: κ. Αριστοτέλης Ξανθουδάκης

Τηλέφωνο: 28220-24184, e-mail: [email protected]

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.