ΕΜΥ ΚΑΙΡΟΣ: Η πρόγνωση καιρού για σήμερα Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2023, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο καιρού που εξέδωσε η ΕΜΥ. Αρχικά γενικά αίθριος καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις. Από το μεσημέρι στα δυτικά και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές οι νεφώσεις θα αυξηθούν.Το βράδυ στο βόρειο Ιόνιο θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές και βραδινές ώρες και πιθανόν να σχηματιστούν τοπικές ομίχλες. Οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά αφρικανικής σκόνης. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις, στα δυτικά 6 με 7 και στο Ιόνιο τοπικά 8 και στα ανατολικά 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.
Διαβάστε την αναλυτική πρόγνωση για σήμερα Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2023, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο καιρού που εξέδωσε η ΕΜΥ.
ΕΜΥ Καιρός: Αττική
Καιρός: Γενικά αίθριος . Από το απόγευμα αραιές νεφώσεις.
Ανεμοι: Νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 4 και πρόσκαιρα το μεσημέρι- απόγευμα έως 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 18 έως 27 βαθμούς Κελσίου.
ΕΜΥ Καιρός: Θεσσαλονίκη
Καιρός: Γενικά αίθριος με λίγες τοπικές νεφώσεις τις πρωινές ώρες. Από το απόγευμα αραιές νεφώσεις που το βράδυ θα πυκνώσουν.
Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 και το απόγευμα ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 17 έως 25 βαθμούς Κελσίου.
ΕΜΥ Καιρός: Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: Αρχικά γενικά αίθριος με λίγες τοπικές νεφώσεις τις πρωινές ώρες. Από το απόγευμα όμως και από τα δυτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και υπάρχει πιθανότητα τοπικών βροχών αργά το βράδυ στη δυτική Μακεδονία.
Ανεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 και στα ανατολικά 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 15 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
ΕΜΥ Καιρός: Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Καιρός: Γενικά αίθριος με λίγες τοπικές νεφώσεις τις πρωινές ώρες. Από το απόγευμα αραιές νεφώσεις.
Ανεμοι: Νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 4 και στα ανατολικά τοπικά έως 5 μποφόρ
Θερμοκρασία: Από 12 έως 28 βαθμούς Κελσίου.
ΕΜΥ Καιρός: Κυκλάδες, Κρήτη
Καιρός: Γενικά αίθριος καιρός. Από το απόγευμα αραιές νεφώσεις.
Ανεμοι: Νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 19 έως 26 και στην Κρήτη έως 28 βαθμούς Κελσίου.
ΕΜΥ Καιρός: Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Καιρός: Γενικά αίθριος.
Ανεμοι: Νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 5, στα βόρεια τοπικά έως 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 19 έως 28 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
ΕΜΥ Καιρός: Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Καιρός: Αραιές νεφώσεις που το μεσημέρι θα πυκνώσουν και το βράδυ στα βορειοδυτικά θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες.
Ανεμοι: Νότιοι νοτιοανατολικοί 5 με 7 και στο Ιόνιο τοπικά 8 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 16 έως 28 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.





































