ΕΜΥ ΚΑΙΡΟΣ ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ: Η πρώτη πρόγνωση καιρού της ΕΜΥ για αύριο Παρασκευή 3 Απριλίου 2020. Νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες, τοπικές βροχές αρχικά στα νοτιοδυτικά με σταδιακή επέκταση μετά το μεσημέρι στα μεγαλύτερο τμήμα της χώρας, τις πρώτες πρωινές ώρες τοπικά περιορισμένη ορατότητα στα βόρεια και δυτικά ηπειρωτικά και τοπικά παγετός στα βόρεια ηπειρωτικά, σχεδόν θυελλώδεις άνεμοι στα Νοτιοδυτικό Αιγαίο, θερμοκρασία σε μικρή άνοδο στα βόρεια ως προς τις μέγιστες τιμές.
Διαβάστε την αναλυτική πρόγνωση για αύριο Παρασκευή 3 Απριλίου 2020, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο καιρού που εξέδωσε η ΕΜΥ.
ΕΜΥ Καιρός – Έκτακτο δελτίο: Νεφώσεις σταδιακά αυξημένες, με τοπικές βροχές στην Πελοπόννησο, την Κρήτη και βαθμιαία στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας, όπου τις νυκτερινές ώρες θα ενταθούν περιμένουμε την Παρασκευή 3 Απριλίου 2020.
Τις πρώτες πρωινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά θα σημειωθεί κατά τόπους παγετός, ενώ η ορατότητα θα είναι περιορισμένη στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά.
ΕΜΥ Καιρός: Αττική
Καιρός στην Αττική σήμερα: Λίγες νεφώσεις όπου γρήγορα θα αυξηθούν, με τοπικές ασθενείς βροχές από το μεσημέρι περιμένουμε την Παρασκευή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 13 βαθμούς.
ΕΜΥ Καιρός – Έκτακτο δελτίο: Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ, με ενίσχυση μετά το απόγευμα σε μέτριους 5 μποφόρ.
ΕΜΥ Καιρός: Θεσσαλονίκη
Λίγες νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες, με βροχές μετά το βράδυ περιμένουμε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ.
ΕΜΥ Καιρός: Άνεμοι
Οι άνεμοι θα πνέουν στο Βόρειο Αιγαίο από ανατολικές-νοτιοανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3-5 μποφόρ, στο υπόλοιπο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και στο Νοτιοδυτικό Αιγαίο από ανατολικές-βορειοανατολικές διευθύνσεις σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις 7-8 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από ανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ με σταδιακή ενίσχυση σε μέτριους 5 μποφόρ και στον Πατραϊκό Κόλπο σε σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις 7-8 μποφόρ.
ΕΜΥ ΚΑΙΡΟΣ-ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ: Θερμοκρασία
ΕΜΥ Καιρός – Έκτακτο δελτίο: Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 13 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (στη Δυτική Μακεδονία από -1 έως 10 βαθμούς), 6 έως 13 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 8 έως 18 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στην Ήπειρο από 5 έως 13 βαθμούς), 12 έως 14 βαθμούς στις Κυκλάδες και από 12 έως 20 βαθμούς στην Κρήτη, 7 έως 14 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και από 11 έως 16 βαθμούς στα Δωδεκάνησα.