Νέες κατηγορίες και fake news κατά της χώρας μας από τον στενό συνεργάτη του Ταγίπ Ερντογάν και εκπρόσωπο τύπου του κυβερνώντος κόμματος AKP.

Προκλητικός εμφανίστηκε για μία ακόμη φορά κατά της Ελλάδας, ο αντιπρόεδρος του κυβερνώντος κόμματος ΑΚΡ στην Τουρκία, και εκπρόσωπος Τύπου, Ομέρ Τσελίκ, επαναφέροντας κατηγορίες και fake news για υποτιθέμενη κακομεταχείρισή μεταναστών που επιχειρούν να εισέλθουν παράνομα στη χώρα μας.

«Η Τουρκία σηκώνει το βάρος όλου του κόσμου. Σκεφτείτε πόσο ντροπή θα ήταν αν πέθαιναν εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι εκεί. Στη Μεσόγειο, το ελληνικό λιμενικό βυθίζει βάρκες, τους εγκαταλείπει στον θάνατο και τους βασανίζει. Τώρα η Ελλάδα θα ζήσει με αυτή τη ντροπή για μια ζωή» δήλωσε, σχολιάζοντας αντιδράσεις στην Τουρκία για τον μεγάλο αριθμό προσφύγων και μεταναστών που έχουν εισέλθει στη χώρα τα τελευταία χρόνια.

«Δεν πρέπει να συγχέουμε την παραγωγή πολιτικής με τον ρατσισμό. Δυστυχώς, κάποια κόμματα είναι ρατσιστικά. Δεν λέμε ότι αυτοί οι άνθρωποι θα μείνουν εδώ για πάντα. Μόλις εκλείψει ο φόβος του θανάτου στο περιβάλλον, οι άνθρωποι θα επιστρέψουν στις χώρες τους» δήλωσε, καταλήγοντας: «Δεν θα επιτρέψουμε να αλλάξει η πληθυσμιακή δομή αυτού του τόπου. Στο τέλος θα επιστρέψουν στις χώρες τους».

Ο Τσελίκ προχώρησε στις συγκεκριμένες δηλώσεις, στη διάρκεια ομιλίας του, σε εκδήλωση του Παραρτήματος Νεολαίας του AKP στην Κωνσταντινούπολη.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.