Στις 25 Μαρτίου 2021, 200 χρόνια από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης, η κυβέρνηση του Οντάριο, με επικεφαλής τον πρωθυπουργό Doug Ford και την υπουργό Lisa MacLeod, ανακοίνωσε την ίδρυση Ελληνο-Καναδικού Μουσείου Κληρονομιάς με την οικονομική συμβολή των $325.000.

Στα πλαίσια προετοιμασίας αυτού του έργου η Ιερά Αρχιεπισκοπή Καναδά θα δεχτεί προτάσεις και σχόλια από Ελληνοκαναδούς από όλη τη χώρα.

Θέλουμε να μάθουμε τι πρέπει να θέσουμε σαν υψηλή προτεραιότητά μας και ποια ιστορικά γεγονότα θα πρέπει να προβληθούν στο μουσείο. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ιδέες, προτάσεις που θα πρέπει να συμπεριληφθούν ή και αντικείμενα για να αξιολογηθούν, θα θέλαμε να μας ενημερώσετε.

Αυτή είναι η ευκαιρία να ακουστεί η φωνή σας. Με χαρά θα δεχθούμε τα σχόλιά σας μέσω αυτής της συμβουλευτικής διαδικασίας.

Παρακαλούμε γράψτε μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] Όλες οι προτάσεις θα εξεταστούν προσεκτικά.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την υποστήριξή σας. Ανυπομονούμε να δημιουργήσουμε το Ελληνο-Καναδικό Μουσείο Κληρονομιάς που τιμά την κοινή ιστορία μας και που θα αποτελέσει πηγή έμπνευσης για τις μελλοντικές γενιές.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.