ΗΣΑΠ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ: Ο εκτροχιασμός τρένου του ΗΣΑΠ σήμερα έφερε αλλαγές στα δρομολόγια των τρένων προκαλώντας αναστάτωση ενώ η κυκλοφορία στα σημεία, στα οποία δεν διεξάγονται τα δρομολόγια του ΗΣΑΠ γίνεται με λεωφορεία του ΟΑΣΑ.

Εκτροχιασμός τρένου του ΗΣΑΠ σήμερα και οι πολίτες ταλαιπωρούνται μετά τις αλλαγές στα δρομολόγια.

Συγκεκριμένα από Πειραιά μέχρι Νέα Ιωνία και από Ειρήνη έως Κηφισιά πραγματοποιούνται τα δρομολόγια του Ηλεκτρικού, εξαιτίας εκτροχιασμού συρμού τρένου του ΗΣΑΠ, που σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής, στον σταθμό του Νέου Ηρακλείου.

Από την ΣΤΑΣΥ δηλώνουν ότι δεν είναι γνωστό πότε θα αποκατασταθεί το πρόβλημα .

Από τον εκτροχιασμό του τρένου ευτυχώς, δεν τραυματίστηκε κανείς. Οπως ήταν φυσικό, η κίνηση διεκόπη και οι επιβάτες έφτασαν στην έξοδο περπατώντας στις ράγες.

Το μπροστινό βαγόνι έχει βγει από τις ράγες, οι οποίες, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, είχαν σπάσει σ’ εκείνο το σημείο μ’ αποτέλεσμα την πρόκληση του ατυχήματος.

Το τρένο εκινείτο με μικρή ταχύτητα καθώς βρισκόταν εντός της αποβάθρας, διαφορετικά οι συνέπειες θα μπορούσαν να είναι πολύ πιο σοβαρές.

Στον σταθμό δεν υπήρχε προσωπικό, εκτός από τον φύλακα ιδιωτικής εταιρείας, για να συντονίσει την ασφαλή μετακίνηση των επιβατών.
Ανάμεσά τους υπήρχαν ηλικιωμένοι που χρειάζονταν βοήθεια προκειμένου να αποβιβαστούν.

Η κίνηση των συρμών διεξάγεται μεταξύ των σταθμών Πειραιάς – Ανω Πατήσια, και Ειρήνη – Κηφισιά.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.