ΕΚΤΑΚΤΟ!!! ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΜΟΝΙΜΗ ΔΟΥΛΕΙΑ- 3ΓΒ/2023 ΑΣΕΠ (asep.gr)- ΠΑΡΤΕ ΘΕΣΕΙΣ … ΓΙΑ ΑΙΤΗΣΗ!! ΟΠΕΚΑ (opeka.gr), ΚΕΑ, Α21 !!! – Ευκαιρία ζωής!

NEWS: Το ΑΣΕΠ στέλνει στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση, 4.280 μόνιμες προσλήψεις.

Η νέα προκήρυξη, αναμένεται να σταλεί έως το τέλος Νοεμβρίου για δημοσίευση και αμέσως, εντός του Δεκεμβρίου θα ξεκινήσει η προθεσμία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων στο ΑΣΕΠ (www.asep.gr).

ΑΣΕΠ: Ποιους αφορά η νέα προκήρυξη
Η νέα προκήρυξη αφορά επιτυχόντες, αποκλειστικά της κατηγορίας Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης, του γραπτού διαγωνισμού 2Γ/2022.

Πρόκειται για την προκήρυξη, με αριθμό 3ΓΒ/2023.

Με τη νέα προκήρυξη, θα προσληφθεί προσωπικό σε όλους σχεδόν τους φορείς του Δημοσίου, κυρίως Δήμους, Περιφέρειες και Υπουργεία, ΑΑΔΕ και ΕΦΚΑ.

ΑΣΕΠ: Στέλνει 4.280 μόνιμες προσλήψεις στο Τυπογραφείο

ΑΣΕΠ 3ΓΒ/2023: Πως θα γίνουν οι προσλήψεις
Οι νέες μόνιμες προσλήψεις, θα γίνουν στα πρότυπα της προηγούμενης 2ΓΒ/2023, που αφορούσε προσωπικό Τεχνολογικής Εκπαίδευσης.

Δηλαδή οι υποψήφιοι, θα δημιουργήσουν ηλεκτρονική αίτηση στον κόμβο του ΑΣΕΠ, σε ειδική πλατφόρμα που θα ανοίξει γι’ αυτό τον σκοπό.
Στην αίτησή τους οι υποψήφιοι, θα πρέπει να δηλώσουν και όλες εκείνες τις ιδιότητες, που δίνουν προσαυξήσεις, στη βαθμολογία της γραπτής εξέτασης (μεταπτυχιακά, εμπειρία, ξένες γλώσσες κτλ).
Με τον συνυπολογισμό των πρόσθετων μορίων, θα προκύψει η τελική βαθμολόγηση για τον μόνιμο διορισμό.
ΑΣΕΠ 3ΓΒ/2023: Ποιες οι πιθανότητες επιτυχίας
Οι πιθανότητες επιτυχίας, είναι οι καλύτερες που έχουν υπάρξει ποτέ, για μόνιμη θέση στο Δημόσιο.

Στις 4.280 θέσεις, μπορούν να διεκδικήσουν οι περίπου 10.000 επιτυχόντες, κατηγορίας ΠΕ, του Πανελλήνιου Γραπτού Διαγωνισμού 2Γ/2022.

Είναι φανερό ότι, διαμορφώνονται περίπου στο 1:2,5.

ΑΣΕΠ: Δεύτερη ευκαιρία για υποψηφίους της 2Γ/2022
Δεύτερη ευκαιρία για τους επιτυχόντες του γραπτού διαγωνισμού 2Γ/2022 προετοιμάζει το ΑΣΕΠ.

Αμέσως μετά την έκδοση της προκήρυξης 3Γ/2023 – που θα δημοσιευθεί τις αμέσως προσεχείς ημέρες- το ΑΣΕΠ θα βγάλει δύο ακόμα προκηρύξεις:

Μία για επιτυχόντες της κατηγορίας ΤΕ και
μία για επιτυχόντες της κατηγορίας ΠΕ
ΑΣΕΠ: Ποιοι και πώς συμμετέχουν
Στη διαδικασία συμμετέχουν υποψήφιοι που πέτυχαν στον πανελλήνιο γραπτό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ.

Είναι γνωστό ότι εκδόθηκε η προκήρυξη 2ΓΒ/2022 για υποψηφίους ΤΕ και αμέσως μετά θα ακολουθήσει η 3ΓΒ/2023 για υποψηφίους ΠΕ.

Αμέσως μετά την έκδοση της 3ΓΒ/2022, το ΑΣΕΠ θα επαναλάβει τη διαδικασία, με την έκδοση δύο ακόμη προκηρύξεων, αποκλειστικά για επιτυχόντες που αφορούν τις δύο βαθμίδες εκπαίδευσης.

ΑΣΕΠ: Γιατί η έκδοση των προκηρύξεων
Στόχος του ΑΣΕΠ είναι με τις δύο νέες προκηρύξεις μονίμων να εξαντλήσει τα περιθώρια πρόσληψης των επιτυχόντων του πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού 2Γ/2022.

Συζητείται και το σενάριο αν οι θέσεις είναι λίγες για ΠΕ και ΤΕ, αντί για δύο, να βγει μία ενιαία προκήρυξη και για τις δύο βαθμίδες εκπαίδευσης.

ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ: ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2023 ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΤΟ 2024! ΕΛΓΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΑΓΡΟΤΩΝ ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΩΝ!

ΕΚΤΑΚΤΟ!!! ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΜΟΝΙΜΗ ΔΟΥΛΕΙΑ- 3ΓΒ/2023 ΑΣΕΠ- ΠΑΡΤΕ ΘΕΣΕΙΣ … ΓΙΑ ΑΙΤΗΣΗ!! ΟΠΕΚΑ, ΚΕΑ, Α21 !!! – Tελευταίες πληροφορίες!
Έκτακτες ενισχύσεις θα καταβληθούν στους 800.000 δικαιούχους του επιδόματος παιδιού του ΟΠΕΚΑ (opeka.gr), οι οποίοι θα λάβουν επιπλέον μιάμιση δόση επιδόματος παιδιού. Ενδεικτικά το συνολικό ποσό (αρχικό ποσό συν επιπλέον μιάμιση δόση) που θα λάβει το Δεκέμβριο μια οικογένεια με δύο παιδιά, κυμαίνεται από 140 έως 350 ευρώ.

«Η κυβέρνηση επιχειρεί να συνδυάζει την δημοσιονομική σταθερότητα και τη σοβαρότητα με την κοινωνική ευαισθησία», δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών, Κωστής Χατζηδάκης κατά την εξειδίκευση των μέτρων που ανακοίνωσε λίγες ώρες νωρίτερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε ραδιοφωνική συνέντευξη.

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο κ. Χατζηδάκης, το πακέτο ανέρχεται σε 352 εκατ. ευρώ και αφορά 2,3 εκατομμύρια δικαιούχους.

Οι δικαιούχοι του επιδόματος παιδιού του ΟΠΕΚΑ θα λάβουν επιπλέον μιάμιση δόση επιδόματος παιδιού. Αφορά περίπου 800.000 δικαιούχους και το κόστος ανέρχεται σε 125 εκατ. ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι το ποσό του επιδόματος ανέρχεται σε 70 ή 42 ή 28 ευρώ για κάθε παιδί για το πρώτο και δεύτερο παιδί ανά μήνα, ανάλογα με το ύψος του εισοδήματος και σε 140 ή 84 ή 56 από το τρίτο και για κάθε επόμενο παιδί, ανά μήνα.

Συνεπώς η επιπλέον ενίσχυση αναφέρεται στον κατωτέρω πίνακα και κυμαίνεται από 42 ευρώ έως και 840 ευρώ για μια οικογένεια με 5 τέκνα:

Οι δικαιούχοι του επιδόματος ΑΜΕΑ του ΟΠΕΚΑ και οι δικαιούχοι του εξω-ιδρυματικού επιδόματος και λοιπών επιδομάτων αναπηρίας του e-ΕΦΚΑ (225.000) θα λάβουν ενίσχυση ύψους 200 ευρώ. Το κόστος ανέρχεται σε 45 εκατ. ευρώ.

ΕΚΤΑΚΤΟ!!! ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΜΟΝΙΜΗ ΔΟΥΛΕΙΑ- 3ΓΒ/2023 ΑΣΕΠ- ΠΑΡΤΕ ΘΕΣΕΙΣ … ΓΙΑ ΑΙΤΗΣΗ!! ΟΠΕΚΑ, ΚΕΑ, Α21 !!!Πότε είναι η καταβολή της πέμπτης δόσης
Η ειδική πλατφόρμα για το Επίδομα Παιδιού Α21 του ΟΠΕΚΑ (opeka.gr) έκλεισε για τους πολίτες στις 10 Νοεμβρίου 2023, προκειμένου να προχωρήσει η διαδικασία υπολογισμού της καταβολής της πέμπτης δόσης του επιδόματος την τελευταία εργάσιμη ημέρα του Νοεμβρίου.

H καταβολή της πέμπτης δόσης του επιδόματος παιδιού Α21 θα πραγματοποιηθεί την τελευταία εργάσιμη ημέρα του Νοεμβρίου, δηλαδή την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου, με τα χρήματα να φαίνονται μια μέρα νωρίτερα, δηλαδή την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου στα ΑΤΜ.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.