ΕΛΛΑΔΑ-ΝΕΑ: Διορίζονται 186 επιτυχόντες του διαγωνισμού του ΑΣΕΠ 8Κ/2018 και τα αποτελέσματα είχαν εκδοθεί από τον περασμένο Ιανουάριο

ΟΑΕΔ – Κοινωφελής εργασία

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία για την έναρξη υποβολής των αιτήσεων για την νέα Κοινωφελή Εργασία του ΟΑΕΔ που θα αφορά 36.500 ανέργους και την πρόσληψη τους σε Δήμους, Περιφέρειες, Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφερειών (ΚΚΠΠ)/συναφείς φορείς, Υπηρεσίες Υπουργείων και άλλων φορέων.

Σύμφωνα με κύκλους του ΑΣΕΠ το προσχέδιο της προκήρυξης για τις 36.500 θέσεις εργασίας μέσω της κοινωφελούς εργασίας δεν έχει ακόμη κατατεθεί στο Ανώτατο Συμβούλιο προκειμένου να λάβει έγκριση για να προχωρήσουν οι διαδικασίες.

Το πρόγραμμα αφορά σε 36.500 θέσεις 8μηνης απασχόλησης σε Δήμους, Περιφέρειες κ.α. Δικαίωμα συμμετοχής δεν έχουν οι άνεργοι που έλαβαν μέρος στα προηγούμενα προγράμματα Κοινωφελούς Εργασίας του ΟΑΕΔ το 2017 – 2019.

ΑΣΕΠ – 8Κ/2018

Διορίζονται 186 επιτυχόντες του διαγωνισμού του ΑΣΕΠ 8Κ/2018 και τα αποτελέσματα είχαν εκδοθεί από τον περασμένο Ιανουάριο

Σύμφωνα με απόφαση του υπουργείου Εσωτερικών που δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ εγκρίθηκε η κατανομή εκατόν ογδόντα έξι (186) μονίμων υπαλλήλων κλάδου ΔΕ Φύλαξης – Πληροφόρησης, εκ των οποίων εκατόν τριάντα επτά (137) υπάλληλοι ειδικότητας Ημερησίων Φυλάκων Αρχαιοτήτων και σαράντα εννέα (49) υπάλληλοι ειδικότητας Νυχτοφυλάκων Αρχαιοτήτων, στο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, κατόπιν του πίνακα διοριστέων της προκήρυξης 8Κ/2018, ο οποίος κυρώθηκε με την υπ’ αριθμ. 13/14.1.2020 απόφαση του Α΄ Τμήματος του ΑΣΕΠ και δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 64/Γ΄/29.1.2020.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 1 (1 ψήφος)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.

12 Σχόλια

Νεότερο
Καλύτερο Νεότερο Παλαιότερο
1
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΚΙΚΑΣ

ΚΑΛΗΜΈΡΑ ΚΑΛΌ ΜΉΝΑ ΜΕ ΥΓΕΊΑ. ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΠΟΧΙΑΚΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΆΣΑΜΕ ΔΟΥΛΕΙΆ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΆΝΕΡΓΟΙ ΑΝΑΝΕΏΝΕΤΑΙ ΤΟ ΕΠΊΔΟΜΑ ΑΝΕΡΓΊΑΣ ΠΟΥ ΈΛΗΞΕ 1/1/20????

2
Ιακωβίδου Γεωργία

Προκήρυξη

3
Ιακωβίδου Γεωργία

Πληροφορίες

4
Σταυρούλα Δημητρακοπούλου

Έχω κάνει ΑΣΕΠ 3Κ 2018 προκήρυξη

5
Ιωάννης Μαγκος

Θελω να μαθαίνω τις προκηρύξεις για παράταση κοινωφελών προγραμμάτων ευχαριστω

6
Νίκολιτσα Κεχρινια

Για εργασία

7
Νίκολιτσα Κεχρινια

Μήνυμα

8
ΜΑΡΙΝΟΣ ΒΕΡΓΟΣ

Αίτηση και επίδομα κοινωφελές εργασίας. Ποιο είναι το ποσό?

9
ΜΑΡΙΝΟΣ ΒΕΡΓΟΣ

Αίτηση και επίδομα κοινωφελές εργασίας

10
ΜΑΡΙΝΟΣ ΒΕΡΓΟΣ

Αίτηση και επίδομα κοινωφελές εργασίας

12

Όταν έχεις λαβή μέρος σε προηγ.προγραμμα αλλά είσαι δικαιούχος Κέα μπορείς να κάνης αίτηση;