ΕΜΥ ΚΑΙΡΟΣ: Τοπικές βροχές φέρνει ο καιρός αύριο Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019 σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο καιρού που εξέδωσε η ΕΜΥ. Αναλυτικά στα δυτικά τα κεντρικά και τα βόρεια από το μεσημέρι σταδιακά θα σημειωθούν τοπικές βροχές παροδικές χιονοπτώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά και κυρίως στα δυτικά σποραδικές καταιγίδες.

Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ-Καιρός: ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και μετά το μεσημέρι και τα βόρεια θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανώς τις βραδινές ώρες στα θαλάσσια παραθαλάσσια μεμονωμένες καταιγίδες.

Παροδικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από Βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 που βαθμιαία θα στραφούν σε νότιων διευθύνσεων 3 με 5 και στα νότια 6 τοπικά 7 μποφόρ.

Καιρός: Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 14 βαθμούς Κελσίου στα βόρεια κατά τόπους θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ-Καιρός: ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Στην Κρήτη τοπικές βροχές πρωινές και εκ νέου τις βραδινές ώρες στις Κυκλάδες λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και τις βραδινές ώρες θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες.

Καιρός: Οι άνεμοι θα είναι βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ βαθμιαία θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 14 βαθμούς Κελσίου

Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ-Καιρός: ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Λίγες νεφώσεις που από τις απογευματινές ώρες και από τα βόρεια βαθμιαία θα αυξηθούν και τις νυχτερινές ώρες θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανώς σποραδικές καταιγίδες.

Καιρός: Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια έως 6 μποφόρ στρεφόμενοι από το απόγευμα σε Νοτίων διευθύνσεων με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 15 βαθμούς Κελσίου στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ-Καιρός: ΑΤΤΙΚΗ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις που μετά το μεσημέρι θα αυξηθούν και από τις απογευματινές ώρες θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες.

Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ στρεφόμενοι γρήγορα σε νοτίων διευθύνσεων με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 14 βαθμούς Κελσίου στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ-Καιρός: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και από το μεσημέρι θα σημειωθούν τοπικές βροχές και λίγα χιόνια στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι θα είναι ανατολικοί 3 με 4 μποφόρ στρεφόμενοι τη νύχτα σε βόρειους με την ίδια ένταση.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ-Καιρός: MΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία από τα δυτικά θα αυξηθούν και από το μεσημέρι θα σημειωθούν τοπικές βροχές που μέχρι το βράδυ θα επεκταθούν στη Θράκη χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της Μακεδονίας. Πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων στα θαλάσσια παραθαλάσσια.

Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ που τη νύχτα θα στραφούν σε βόρειους διευθύνσεων με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στη Δυτική Μακεδονία κατά τόπους θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ-Καιρός: ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία από τα βόρεια θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά.

Καιρός 14 Μαρτίου: Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και στο Ιόνιο 6 τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο κατά τόπους θα είναι 5 με 7 βαθμούς χαμηλότερη.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.