ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE - ΠΕΤΡΟΣ ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: ΄΄Κανονικά για τέτοιους τα παλιά χρόνια στην Κρήτη υπήρχε το ΄΄ΠΕΤΡΑΝΑΘΕΜΑ΄΄ τονίζει στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE ο πολιός Πρεσβύτερος 76χρονος Ιερέας π Νεκτάριος Βλαβής.

Πράξη αναθεματισμού κατά του πρώην βουλευτή και γνωστού συγγραφέα Πέτρου Τατσόπουλου ανέγνωσε ο πολιός Ιερέας π Νεκτάριος. Σε επικοινωνία που είχε πριν λίγο με τον Ανδρέα Καραγιάννη σημείωσε: Δεν μπορεί αυτό το άτομο να βρίζει χωρίς αιδώ, να εξευτελίζει καθημερινά τα Ιερά και τα Όσια της Πίστεως μας, να μιλάει για απάτες με τα σεπτά Λείψανα των Αγίων μας, να αποκαλεί Ιμάμη τον Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ επειδή απλώς διαφυλάττει την ορθόδοξη τάξη και παράδοσιν.

Κανονικά για τέτοιους τα παλιά χρόνια στην Κρήτη υπήρχε το ΄΄ΠΕΤΡΑΝΑΘΕΜΑ΄΄ τονίζει στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE ο πολιός Πρεσβύτερος 76χρονος Ιερέας π Νεκτάριος Βλαβής.

Το ανάθεμα είναθ πολύ πιο σοβαρό από τον αφορισμό κύριε Καραγιάννη, ο αφορισμός έχει χαρακτήρα θεραπευτικό και καθόλου τιμωρητικό, είναι απομάκρυνση από τη Θεία Μετάληψη ενώ το Ανάθεμα δηλώνει ότι η Εκκλησία παραιτείται από τη σωτηρία για τη ψυχή του προσώπου και αφήνει την τύχη του στον Θεό΄΄.

Καραγιάννης Ανδρέας
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.