ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE : Καθηλώνει το ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ η κατάθεση ψυχής του Εσφιγμενίτη Μοναχού π Γαβριήλ στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE. Συγκλονίζουν τα λόγια ενός αγωνιστή Γέροντα , θύμα τραμπούκων καταληψιών που με την ανοχή της αστυνομίας παραβιάζοντας δικαστικές αποφάσεις και εκκλησιαστικούς κανόνες συνεχίζουν να δρουν ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ μέχρι και σήμερα στο Άγιον Όρος προκαλώντας την ΟΡΓΗ σύσσωμης της ελληνικής κοινής γνώμης.

Ακούστε το πρώτο μέρος τη συγκλονιστικής συνέντευξης του π Γαβριήλ, αντιπροσώπου της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου Αγίου Όρους που εδράζεται προσωρινώς στις Καρυές, στο Αντιπροσωπείο του Μοναστηριού στον δημοσιογράφο Πάνο Γκόρη και το ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Ανέφερε μεταξύ άλλων ο αγωνιστής Μοναχός π Γαβριήλ κατόπιν ευλογίας του Άγιου Καθηγουμένου της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου Αρχιμανδρίτου Βαρθολομαίου.

΄΄Μας επιτέθηκε μια ομάδα καταληψιών οι οποίοι βγήκαν μέσα από το κτήριο, μας χτύπησαν, με τράβηξαν μέσα στο κτήριο και με χτύπησαν πάρα πολύ άσχημα, χτύπησαν και άλλους μοναχούς της αδελφότητος.

…Οι ίδιοι οι καταληψίες είχαν τραβήξει βίντεο και φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα εμφανίζοντας μας χτυπημένους και αιμόφυρτους σαν να είμασταν μέλη της ομάδας τους θέλοντας να περάσουν στην κοινή γνώμη πως αυτοί είναι τα θύματα και εμείς τους είχαμε χτυπήσει.

…Εμφάνιζαν τα πρόσωπά μας λέγοντας ψέματα. Πολλοί άνθρωποι πλανήθηκαν από αυτές τις δημοσιεύσεις, με χτυπούσαν, με έσερναν αιμόφυρτο αλλά με παρουσίαζαν και ως οπαδό του Μεθοδίου για να ΚΟΡΟΙΔΕΨΟΥΝ την κοινή γνώμη.

Οργανωμένη εγκληματική ενέργεια.

Στο νοσοκομείο που πήγα είχα 7 ράμματα στο κεφάλι και χτύπημα στον αστράγαλο.

Ήταν μόνος του ο Γέροντας μας πίσω ηλικιωμένος και γυρίσαμε να τον βοηθήσουμε.

…Σε μια άλλη περίπτωση μου πέταξαν έναν κουβά με αναμμένα κάρβουνα στο κεφάλι, ευτυχώς φορούσα το καλογερικό σκουφί και δεν κάηκα. Αυτό δεν έτυχε καμίας προστασίας από την αστυνομία. Στη δημοσιότητα βγήκαν εντελώς ψευδή γεγονότα.

…Δημοσιογράφοι σε συνεργασία με τους καταληψίες έφτιαξαν ψεύτικα βίντεο και τα έδειξαν με παραποιημένες φωνές. Αυτό δημιούργησε τεράστια αρνητική εικόνα στοχοποιώντας εμάς στην κοινή γνώμη ως τραμπούκους.

Σήμερα έχουν σπάσει τους εσωτερικούς τοίχους της σκάλας της Ιεράς Μονής.

Σε μετάβαση μας άλλη φορά στο κάθισμα του Αγίου Τρύφωνος, είδαμε αυτοκίνητο που οδηγούσαν οι καταληψίες χωρίς πινακίδες κάτι που απαγορεύεται στο Άγιον Όρος, πήραμε την αστυνομία για έλεγχο. Η αστυνομία σταμάτησε το αυτοκίνητο, ο μοναχός ήταν στη λίστα υπό απέλαση και τον πήγαν στο τμήμα.

…Ξαφνικά δυο αγροτικά αυτοκίνητα εμφανίστηκαν , ήταν των καταληψιών και έρχισαν να κυνηγούν την αστυνομία, μας έκλεισαν το δρόμο. Ειδοποιήθηκε ο εισαγγελέας αλλά έγινε ανταλλαγή αιχμαλώτων! Ο δε ηγέτης των καταληψιών Μεθόδιος δήλωνε ο ΝΟΜΟΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ.΄΄

ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ.

Φανούρης Ευστράτιος
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.