Η μητέρα του Άγγελου κάνει την παρακάτω αξιοπρεπή και συγκινητική έκκληση για βοήθεια. Βοήθα και εσύ έστω με μια κοινοποίηση: Ο Άγγελος πρέπει να μεταφερθεί άμεσα στη Βοστώνη για χειρουργική επέμβαση.

Ο Αγγελούκος μου που κάποιοι γνωρίζετε πως ήρθε στη ζωή μου εντελώς απρόσκλητος μα δεν τον αλλάζω με τίποτα. Ο Αντρούλης μου , όπως συνηθίζω να τον αποκαλώ, που «το ανθρωπάκι που χοροπηδάει στην καρδιά του» όπως ο ίδιος είπε έχει πρόβλημα στο ποδαράκι του και δεν κλείνει καλά την πορτούλα πίσω του.

Όσοι «φίλοι» με γνωρίζετε στην πραγματικότητα, γνωρίζετε πως το βίντεο (σημ. έχει δημιουργηθεί στο σχολείο του μικρούλη), αναφέρεται σε πραγματικά γεγονότα. Ζητώ λοιπόν τη βοήθειά σας στη συγκέντρωση του χρηματικού ποσού για να γίνει η επέμβαση που χρειάζεται. Θα σας παρακαλούσα να βοηθήσετε έστω με μια κοινοποίηση στους φίλους σας, αφού πρώτα σχολιάσετε πως είμαι αξιόπιστη, γιατί δυστυχώς υπάρχουν και άνθρωποι που εκμεταλλεύονται καταστάσεις.

Όποιος επιθυμεί μπορεί να σημειώσει στην κατάθεσή του το τηλέφωνό του και εμείς θα φροντίσουμε να επιστρέψουμε τα χρήματα το συντομότερο δυνατό μετά την επέμβαση.
Δεν χρειάζονται μεγάλα ποσά, αλλά μεγάλος αριθμός ανθρώπων που θα δείξει την Αγάπη του έστω και με ένα ευρώ. Ας αποδείξουμε πως αυτό το εργαλείο που έχουμε μπορεί να βοηθήσει τόσο όσο δεν μπορούν αυτοί που θα έπρεπε.

Σας ευχαριστώ πολύ όλους!
Αριθμός Εθνικής Τράπεζας: GR8201102010000020120039290
Πρώτος Δικαιούχος: Καπουρτίδης Άγγελος Χρήστος

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 5 (1 ψήφος)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.