Σειρά εκδηλώσεων για την επέτειο των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση του 1821 θα διοργανώσει η Μητρόπολη Δημητριάδος μέσω της «Μαγνήτων Κιβωτού» και σε συνεργασία με φορείς της Μαγνησίας.

Αυτό ανακοίνωσε σήμερα ο Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος στο περιθώριο συνέντευξης Τύπου για τα εκπαιδευτικά προγράμματα που υλοποιούνται από τη Μαγνήτων Κιβωτός για τη διάσωση του πολιτιστικού Αποθέματος.

Ο Μητροπολίτης τόνισε ότι εκτός από την ειδική επιτροπή που συνέστησε η κυβέρνηση, σχετική πρωτοβουλία έχει αναλάβει και η Ιερά Σύνοδος για την οργάνωση εκδηλώσεων που περιλαμβάνουν και τη Θεσσαλία.
«Εμείς όμως θα ετοιμάσουμε ένα δικό μας πρόγραμμα σε συνεργασία με όλους τους φορείς που θα καλέσουμε το επόμενο χρονικό διάστημα για να οργανωθούμε έγκαιρα, ώστε οι εκδηλώσεις που θα αποφασιστούν να κατανεμηθούν σωστά μέσα στη χρονιά ώστε να μην συμπέσουν χρονικά με άλλες άλλων φορέων.

Αυτό που επιθυμούμε είναι να στείλουμε ένα μήνυμα για το τι έγινε τότε αλλά και τι μηνύματα λαμβάνουμε για το μέλλον», επισήμανε ο κ. Ιγνάτιος.

 

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.