Παρουσία του υφυπουργού Εθνικής Άμυνας, Νίκου Χαρδαλιά, τιμήθηκε η μνήμη των 63 αεροπόρων που χάθηκαν το 1991 στο τραγικό αεροπορικό δυστύχημα.

Ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς εκπροσώπησε, σήμερα, Σάββατο 5 Φεβρουαρίου, την κυβέρνηση στην εκδήλωση μνήμης και τιμής που διοργάνωσε ο δήμος Πειραιά, για τους 63 πεσόντες αξιωματικούς, υπαξιωματικούς και σμηνίτες, επιβαίνοντες στο μεταγωγικό αεροσκάφος C-130 της Πολεμικής Αεροπορίας, που συνετρίβη στο όρος Όθρυς, στις 5 Φεβρουαρίου 1991.

Όπως ανακοινώθηκε, η τελετή πραγματοποιήθηκε στην Πλατεία «Ηρώων Αεροπόρων και Πεσόντων C-130», στον Πειραιά. Κατά την τελετή, τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση ενώ ακολούθως ο υφυπουργός Εθνικής ‘Αμυνας κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο των πεσόντων.

Στην εκδήλωση παρέστησαν συγγενείς των πεσόντων, o βουλευτής Α΄ Πειραιώς Νίκος Μανωλάκος ως εκπρόσωπος της Βουλής των Ελλήνων, ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, ο διοικητής της Διοίκησης Αεροπορικής Υποστήριξης υποπτέραρχος Γεώργιος Βαγενάς,λ καθώς και αντιπροσωπείες στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.