Το Σχολείο Oakleigh Grammar στη Μελβούρνη διοργάνωσε στην αίθουσα Robert Blackwood του Πανεπιστημίου Monash την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2023, μια ιδιαίτερη εκδήλωση που σηματοδότησε την κορύφωση των εορταστικών εκδηλώσεων για την εφετινή επέτειο των 40 ετών από την ίδρυσή του.

Την εκδήλωση, στην οποία συμμετείχαν οι μαθητές, το προσωπικό, η σχολική επιτροπή, μέλη των οικογενειών των παιδιών και πολλοί επίσημοι, άνοιξαν με εντυπωσιακό τρόπο οι τυμπανιστές του Oakleigh Grammar.

Στη συνέχεια, παιδιά του Νηπιαγωγείου και Βυζαντινές Χορωδίες έψαλαν τους Εθνικούς Ύμνους της Αυστραλίας και της Ελλάδος, ενώ ακολούθησε προσευχή υπό τον π. Σταύρο Κακαβά, Ιερατικώς Προϊστάμενο του Ιερού Ναού Άγιων Αναργύρων Oakleigh. Η ενότητα αυτή της εκδήλωσης ολοκληρώθηκε με την απόδοση ύμνων και άλλων ασμάτων από τη Βυζαντινή Χορωδία.

Έπειτα, εκφώνησε μια συγκινητική ομιλία ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Oakleigh Grammar, κ. Χρήστος Δαματόπουλος, κατά την οποία ευχαρίστησε τη σχολική κοινότητα και τους μαθητές για την επιτυχημένη χρονιά που προηγήθηκε.

Η εκδήλωση περιλάμβανε ακόμη την παρουσίαση ελληνικών χορών από μαθητές του Γυμνασίου, ομιλίες από τους Διευθυντές των Σχολείων και μια θεατρική παράσταση από μαθητές της Ε’ τάξης.

Ο Διευθυντής κ. Mark Robertson μίλησε για το θέμα «make a positive impact», γύρω από το οποίο κινήθηκαν οι δράσεις της εφετινής σχολικής χρονιάς, περιγράφοντας λεπτομερώς τους τρόπους με τους οποίους οι μαθητές και το προσωπικό ενστερνίστηκαν ολόψυχα και υλοποίησαν το θέμα. Επίσης, ανακεφαλαίωσε πολλά από τα σημαντικότερα γεγονότα της επετειακής χρονιάς του Σχολείου, ενώ κατέκλεισε επαινώντας το πρόσωπικό και τους μαθητές, και δηλώνοντας ότι οι μαθητές του Oakleigh Grammar τον εμπνέουν καθημερινά.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.