Μικρός Ιωσήφ: Ταξίδεψε για την γειτονιά των αγγέλων ο μικρός ήρωας.

Δυστυχώς ο μικρός Ιωσήφ που πάλευε τα τελευταία χρόνια με ένα σπάνιο καρκίνο, έφυγε από την ζωή, χθες Τετάρτη το πρωί. Το μικρό αγγελούδι έδωσε γενναία μάχη και πέθανε ειρηνικά χωρίς να υποφέρει δίπλα στους γονείς του.

Σήμερα Πέμπτη στις 12:00 μ.μ. φίλοι και συγγενείς αποχαιρετήσαν αυτόν τον μικρό ήρωα στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στα Βασιλικά.

Ο μικρός Ιωσήφ το μόλις ενάμιση ετών παιδάκι που συγκίνησε το πανελλήνιο με την γενναία μάχη που έδινε καθώς διαγνώσθηκε με κακοήθη όγκο στο θώρακα- νεοροβλάστωμα, ο οποίος είχε εξαπλωθεί στο μυελό των οστών και στα κόκκαλα και του προκάλεσε μεταστάσεις στα ματάκια και το αριστερό του πόδι, “πέταξε” για την γειτονιά των αγγέλων.

Έφυγε από την ζωή ο μικρός Ιωσήφ: Σήμερα το τελευταίο αντίο για τον μικρό άγγελο στα Βασιλικά
Μικρός Ιωσήφ: Η συγκινητική ανάρτηση του Οργανισμού Πράξη Αγάπης
Την είδηση του θανάτου του γνωστοποίησε ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός Πράξη Αγάπης που στεκόταν όλο αυτό το διάστημα δίπλα στην οικογένεια και στο παιδί. Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση “ Με βαθιά και ανείπωτη θλίψη αποχαιρετούμε τον μικρό μας Ιωσήφ, που έφυγε σήμερα για το μεγάλο ταξίδι στον Παράδεισο.

Ο μικρός μας ήρωας πάντα με χαμόγελο αντιμετώπιζε τις δύσκολες και καθημερινές μάχες που αναγκάστηκε να δίνει σε μια τόσο ευαίσθητη ηλικία. Ένας φάρος για μας και τόσους άλλους χιλιάδες ανθρώπων που τον αγάπησαν. Είμαστε συντετριμμένοι από τον χαμό του, αλλά την ίδια ώρα περήφανοι για όσα μας δίδαξε και που μας έμαθε τον δρόμο της δύναμης και της αγάπης.

Εκφράζουμε τα θερμά και ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του μικρού μας Ιωσήφ και στους οικείους του!

Θα βρισκόμαστε στο πλευρό τους για όσο διάστημα χρειαστεί! Καλό ταξίδι στο αιώνιο φως αγαπημένε μας!
Αναπαύσου με ειρήνη!”

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.