Έφυγε από τη ζωή η συγγραφέας και γιατρός Μυρτώ Αζίνα – Χρονίδη , ανώτερη ιατρική λειτουργός του Υπουργείου Υγείας αλλά και μέλος του Συμβουλίου «Φωνή».

Την είδηση γνωστοποίηση η πρόεδρος του Συμβουλίου «Φωνή», Αναστασία Παπαδοπούλου, η οποία έγραψε σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Αγαπημένη μας, δεν άντεξες τελικά και έφυγες σήμερα για το μεγάλο ταξίδι. Σαν να τό’ξερες πριν δύο βδομάδες που τυχαία βρεθήκαμε στην παραλία της Λάρας.

«Αρχίζω πάλι θεραπεία» μας είπες και ήθελες να δεις την παραλία μια φορά «μήπως και δεν πάει καλά». Και πάλι όμως, παρόλα όσα ήξερες ότι έρχονταν ήσουν με το χαμόγελο, με την αισιοδοξία και έλαμπες από ευτυχία που ήσουν εκεί με την οικογένειά σου. «Θα επανέλθω δυναμικά στη Φωνή μόλις τελειώσω τη θεραπεία», ήταν οι τελευταίες λέξεις που μου είπες. Όπως τα τελευταία 5 χρόνια που ήσουν εκεί στον αγώνα για τα παιδιά μας, για τους ασθενείς, για όλους. Θα λείψεις σε όλους. Και σε εμάς, τα υπόλοιπα μέλη του Συμβουλίου Φωνή που εσύ βοήθησες να δημιουργηθεί και που ήσουν μέλος του από την ίδρυσή του, θα λείψεις απίστευτα. Τεράστια απώλεια για όλους μας και κυρίως για την οικογένειά σου και το εγγονάκι σου, που δεν πρόλαβε να ζήσει την γιαγιά της. Καλό σου ταξίδι Μυρτώ μου. Είμαι σίγουρη ότι θα συνεχίσεις να είσαι ο Φύλακας Άγγελος σε όλους όσους σε χρειάζονται. Αιωνία σου η Μνήμη.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.