Ακόμα ένας μοναχός της Ιεράς Μονής Φιλοθέου έφυγε για την αιώνια ζωή από επιπλοκές του κορωνοϊού, ενώ με τον ίδιο τρόπο εξεδήμησε προς Κύριον και ένας μοναχός της Νέας Σκήτης.

Ο μοναχός Πέτρος της Μονής Φιλοθέου, που το τελευταίο διάστημα νοσούσε σοβαρά, εκοιμήθη σήμερα, ενώ νωρίς το πρωί ταχύπλοο σκάφος παρέλαβε έναν μοναχό, που έχρηζε περίθαλψης, με προορισμό το νοσοκομείο.

Επίσης, σήμερα νικήθηκε από τον κορωνοϊό και ο μοναχός Αλύπιος, 61 χρόνων, με καταγωγή από την Αλιστράτη Σερρών, ο οποίος εγκαταβιούσε στη Νέα Σκήτη του Αγίου Όρους.

Δίχως τέλος η τραγωδία στην Ιερά Μονή Φιλοθέου στο Άγιον Όρος, όπου δεκάδες ενεργά κρούσματα σε μοναχούς κρατούν το μοναστήρι σε καραντίνα.

Ο τραγικός απολογισμός μετρά έξι μοναχούς να έχουν χάσει τη ζωή τους από επιπλοκές του κορωνοϊού, ενώ το σύνολο σχεδόν της αδελφότητας είναι ανεμβολίαστοι.

Σήμερα εκοιμήθη ο μοναχός Πέτρος, που το τελευταίο διάστημα νοσούσε σοβαρά και νοσηλεύονταν σε νοσκομείο στη Θεσσαλονίκη, ενώ νωρίς το πρωί ταχύπλοο σκάφος παρέλαβε έναν μοναχό που έχρηζε περίθλαψης στο νοσοκομείο.

Επίσης σήμερα νικήθηκε από τον κορωνοϊό και ο μοναχός Αλύπιος, 61 χρόνων, με καταγωγή από την Αλιστράτη Σερρών, ο οποίος εγκαταβιούσε στη Νέα Σκήτη του Αγίου Όρους, αλλά κι ένας Σέρβος μοναχός από τη Μονή Χιλανδαρίου.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.