ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟ 2019: Πρωτοχρονιά 2019 σήμερα Τρίτη 1 Ιανουαρίου. Ολόθερμες ευχές σε όλους για τη νέα χρονιά. Πάει ο παλιός ο χρόνος, ας γιορτάσουμε παιδιά! Βράδυ Πρωτοχρονιάς και σε κάθε σπίτι μικρές συναθροίσεις αγαπημένων προσώπων, πιστοποιούν το μεγαλείο της στιγμής. Μέσα σ’ ένα βράδυ, μοιραζόμαστε την ίδια διάθεση να κλείσουμε πίσω μας ένα χρόνο ζωής και ν’ ανοίξουμε μπροστά μας έναν άλλο που τολμάμε να τον ονειρευτούμε καλύτερο.

Ολόθερμες ευχές σε όλους για καλή χρονιά.

Μικρά και μεγάλα δώρα ολοκληρώνουν την «αποστολή» του χριστουγεννιάτικου δέντρου μας, αφού απόψε το βράδυ είναι πιο όμορφο από κάθε άλλη μέρα!

Οικογένεια και φίλοι γύρω από ένα τραπέζι γιορτινό και στολισμένο κάνουν πρόποση και ευχή για όλους, τσουγκρίζουν τα ποτήρια και στον ήχο αυτό επισφραγίζουν μια «ιερή» συμφωνία.

Καλή χρονιά. Να έχουμε όλοι μας υγεία και ευτυχία.

Εύχομαι σε εσένα και την οικογένειά σου, η καινούργια χρονιά να είναι πλούσια σε ευτυχία και πάμφτωχη σε κακές στιγμές.

Εύχομαι η νέα Χρονιά να σου φέρει τις πιο όμορφες στιγμές που θα θυμάσαι σ’ όλη σου τη ζωή! Υγεία, αγάπη, χαμόγελο και δύναμη να είναι γεμάτη κάθε σου στιγμή και κάθε στόχος που θέτεις να επιτυγχάνεται! Φιλιά Πολλά!

2019 αστέρια να σου χαρίσουν τη λάμψη τους και 2019 φλόγες να κάψουν ότι σε εμπόδιζε να ορθοποδήσεις.

Ευτυχισμένο το 2019. Εύχομαι φέτος η φλόγα της αγάπης να καίει για να ζεσταίνει και να μαλακώνει τις καρδιές όλων. Υγεία, ευτυχία, ελπίδα και Καλή Χρονιά.

Εύχομαι καλή χρονιά γεμάτη υγεία για σένα και την οικογένειά σου. Να προσθέσεις ελπίδες, ν’ αφαιρέσεις λάθη, να πολλαπλασιάσεις όνειρα και να διαιρείς την αγάπη σου σ’ εκείνους που την αξίζουν!

Ευτυχισμένος ο καινούριος χρόνος.

Καλή χρονιά, Χρόνια πολλά, Ευτυχισμένο το 2019! Χρόνια πολλά γεμάτα υγεία. Καλή Χρονιά!

Ευτυχισμένο το 2019 με υγεία, χαρά και ευτυχία. Καλή χρονιά. Πολλά φιλιά. Για το ξεκίνημα της νέας χρονιάς πολλές ευχές για υγεία, ευτυχία και ευημερία.

2019 ευχές για υγεία, ευημερία, ευτυχία και επαγγελματική άνοδο.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.