Η Ιερά Μητρόπολη Περιστερίου γιορτάζει σήμερα τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη της, κ. Κλήμη (ή Κλήμεντα), που άγει τα ονομαστήριά του κατά την εορτή του Οσίου Κλήμη (ή Κλήμεντος) του εν τω Όρει Σαγματίω ασκήσαντος, και οι κληρικοί της άρχισαν να του στέλνουν τα ευχετήρια μηνύματά τους.

Από την ενορία του Αγίου Παύλου του ευχήθηκαν τα εξής:

«Πας γαρ Αρχιερεύς εις το προσφέρειν δώρα τε και θυσίας καθίσταται». (Εφεσ. 8,3) και «Έχοντες παρρησίαν εις την είσοδον των Αγίων» (Εβρ. 10,19)

Άγει τα ονομαστήριά του ο Ποιμενάρχης της Μητροπόλεως Περιστερίου, ο Πνευματικός πατέρας μας, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Περιστερίου κ. κύριός μοι Κλήμης.

Εμείς οι Κληρικοί και συνεργάτες σας, οι οποίοι καθημερινά στο πρόσωπό σας θεωρούμε την αγωνία και τον αγώνα σας, ώστε κάτι καλό και θεάρεστο να μείνει στη Μητρόπολη μας, ευχόμαστε ο Πανάγαθος Θεός να σας χαρίζει υγεία και δύναμη ψυχής, ώστε οι προσδοκίες σας και οι μύχιες της ψυχής σας επιθυμίες να γίνουν πραγματικότητα, να συνεχίσετε να ποιμαίνετε δυναμικά και δημιουργικά, εμάς τους Ιερείς σας και τον φιλόχριστο λαό της Ιεράς Μητροπόλεώς . η οποία θα ευφραίνει και Εσάς και θα δοξάζεται το Πανάγιο του Θεού Όνομα.

Πολλά , όλβια και καταξιωμένα τα Έτη σας, Πατέρα και Δεσπότη μας, πάντοτε ευγνώμων των ευεργεσιών σας, και υϊκώς παρακαλούμε, «Δέσποτα ευλόγησον».

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.