ΕΕΤΑΑ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΕΣΠΑ: Η ΕΕΤΑΑ, όπως έκανε γνωστό, έχει επεξεργαστεί τις ηλεκτρονικές ενστάσεις που έγιναν μέχρι και την Παρασκευή 19 Ιουλίου για το πρόγραμμα παιδικοί σταθμοί ΕΣΠΑ. Ποιες είναι οι νέες προκηρύξεις ΑΣΕΠ και τα αποτελέσματα για κοινωνικός τουρισμός ΟΑΕΔ.

Τις πρώτες ημέρες υπήρξαν κάποιες δυσκολίες και έτσι η ΕΕΤΑΑ προχώρησε σε παράταση έως και την Παρασκευή 19/7/2019 στις 24:00.

Για να μπει κάποιος στην πλατφόρμα θα πρέπει να βάλει το ΑΦΜ του και τον προσωπικό κωδικό πρόσβασης.
Από εκεί θα μπορεί να πάρει και τους κωδικούς του παιδιού.

Στον Οριστικό Πίνακα Κατάταξης θα αναγράφονται κωδικοποιημένα τα στοιχεία της/του ωφελούμενης/ου, τα στοιχεία του παιδιού/ών καθώς και ο κωδικοποιημένος αριθμός της «Αξίας τοποθέτησης»(Voucher).

Τα αποτελέσματα των ωφελούμενων της ΕΕΤΑΑ για τους παιδικούς σταθμούς θα είναι άμεσα αναρτημένα όπως ανακοίνωσε πρόσφατα ο συγκεκριμένος φορέας.

Η ΕΕΤΑΑ με ανακοίνωση που εξέδωσε έκανε γνωστό το πότε θα αναρτηθούν τα αποτελέσματα των αιτήσεων για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ.

ΤηνΤρίτη 23 Ιουλίου θα έγινε γνωστό ποιοι θα είναι οι ωφελούμενοι για τους παιδικούς σταθμούς.

‘Οσον αφορά την ώρα ανάρτησης, αυτή θα γίνει, σύμφωνα με το dikaiologitika.gr,Π μετά τις 6 το απόγευμα.

Η ΕΕΤΑΑ, όπως έκανε γνωστό, έχει επεξεργαστεί τις ηλεκτρονικές ενστάσεις που έγιναν μέχρι και την Παρασκευή 19 Ιουλίου.

ΟΑΕΔ κοινωνικός τουρισμός αποτελέσμτατα

OAED κοινωνικός τουρισμός: Οι δικαιούχοι μπορούν να επιλέξουν πενθήμερη διαμονή σε ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια ή και κάμπινγκ από τη λίστα σε πολλούς προορισμούς, όπως τη Νάξο, τη Θάσο, την Κέρκυρα, την Κάρπαθο, την Κεφαλλονιά, την Κρήτη, τη Λευκάδα, κλπ.

ΟΑΕΔ κοινωνικός τουρισμός: Οι προσωρινοί πίνακες Δικαιούχων και Παρόχων Τουριστικών Καταλυμάτων θα αναρτηθούν στη διαδικτυακή πύλη του ΟΑΕΔ, στην ειδική ενότητα για τον Κοινωνικό Τουρισμό.

Στην ίδια ιστοσελίδα θα αναρτηθούν και οι πίνακες Αποκλειόμενων από το πρόγραμμα, λόγω μη επαρκούς μοριοδότησης.

OAED κοινωνικός τουρισμός: Τα προσωρινά αποτελέσματα με τους δικαιούχους για δωρεάν διακοπές, αλλά και τα τουριστικά καταλύματα, που συμμετέχουν στο πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού, ανήρτησε ο Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ).

Μπείτε τώρα στο oaed.gr για να δείτε τα αποτελέσματα του προγράμματος ΟΑΕΔ κοινωνικός τουρισμός 2019.

Οι προσωρινοί πίνακες Δικαιούχων και Παρόχων Τουριστικών Καταλυμάτων θα αναρτηθούν στη διαδικτυακή πύλη του ΟΑΕΔ, στην ειδική ενότητα για τον Κοινωνικό Τουρισμό. Πότε θα πληρωθεί επίδομα ενοικίου, επίδομα παιδιού. ΟΑΕΔ κοινωνικός τουρισμός ΟΠΕΚΑ.

Ποιες είναι οι νέες προκηρύξεις ΑΣΕΠ.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.