Ενώ φρακάρουν τα νοσοκομεία, τόσο φουντώνει η παραφιλολογία εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων.

Και τα φώτα της δημοσιότητας άλλο που δεν θέλουν τέτοιες ώρες.

Η απόφαση του Μητροπολίτη Ζακύνθου, κ. Διονυσίου να θέσει σε αργία 14 ιερείς στο νησί, διότι δεν θέλουν να εμβολιαστούν κατά του COVID-19, είχε σαν αποτέλεσμα την έντονη αντίδραση των υποστηρικτών τους.

Οι αντιεμβολιαστές θεώρησαν άδικη τη συγκεκριμένη απόφαση, φτάνοντας σε «κατοχικές» λογικές, σε σημείο να ρίξουν ακόμα και τρικάκια στους δρόμους της πόλης, κάνοντας λόγο για «ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ – ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ», «σατανική απόφαση», κ.α.
Σαφώς μέσα από την ανωνυμία και όχι με την επώνυμη παρρησία που άλλωστε επιβάλλεται αυτές τις περίεργες και δύσκολες μέρες.

Πάντως, η Μητρόπολη Ζακύνθου τους έδωσε προθεσμία 10 ημερών για να εμβολιαστούν.

Σε περίπτωση που οι 14 ιερείς δεν δεχθούν, θα τεθούν σε αργία. Εκείνο στο οποίο θα έπρεπε να τοποθετηθούν δημοσίως είναι αν παίρνουν την ευθύνη να συγχρωτιστούν πιστοί μέσα σε μικρούς ναούς ειδικά μέσα στο Δεκέμβριο και τα Χριστούγεννα.

Ο μητροπολίτης Δωδώνης Χρυσόστομος, σε αποψινή τοποθέτησή του στο δελτίο ειδήσεων του Αντ1, τους χαρακτήρισε ψεκασμένους, λέγοντας ακόμη, χαρακτηριστικά: «Το έκαναν για δημοσιότητα, γιατί δεν τους γνωρίζει ούτε η μάνα τους».

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 1 (1 ψήφος)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.