Ένας στους τρεις ενδιαφέρεται λίγο ή καθόλου για τις ευρωκάλπες, ενώ απομένουν 20 ημέρες για τις εκλογές - Πάντως, μόνον το 20% δηλώνει ότι είναι πιθανό να απέχει - Δείτε την παρουσίαση της έρευνας.

Οριακά πάνω από τα ποσοστά της των ευρωεκλογών του 2019 κατέγραψε η Opinion Poll τη Νέα Δημοκρατία στη δημοσκόπηση που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο του Action 24. Mάλιστα, η εταιρεία δίνει άνω όριο για το κυβερνών κόμμα στο 35,5%, με τον ΣΥΡΙΖΑ να έχει άνω όριο στο 17%, δηλαδή λίγο χαμηλότερα από το ποσοστό του κόμματος στις εθνικές εκλογές του περασμένου Ιουνίου.

Δείτε την παρουσίαση της έρευνας:

Οριακά κέρδη, στατιστικά ασήμαντα, εμφανίζει το ΠΑΣΟΚ που δείχνει ωστόσο να ανακόπτει την καθοδική πορεία που εμφάνιζε από τα μέσα του Φεβρουαρίου. Σύμφωνα ωστόσο με τα αποτελέσματα της έρευνας, προς το παρόν δεν μπορεί να διεκδικήσει την δεύτερη θέση, ακόμα κι αν ο ΣΥΡΙΖΑ μείνει στο κάτω όριο που του δίνει η Opinion, που είναι το 14%.

Η μέτρηση δείχνει την Ελληνική Λύση στην τέταρτη θέση, ωστόσο η μάχη με το ΚΚΕ δεν έχει κλείσει. Σε ό,τι αφορά τα μικρότερα κόμματα, κινούνται πέριξ του 3%, ωστόσο οι ψηφοφόροι τους σε σημαντικά ποσοστά προσανατολίζονται προς την αποχή, οπότε η εικόνα δεν μπορεί να είναι καθαρή.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.