ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΝΕΑ: Κατόπιν της πρόσφατης νέας συκοφαντικής επίθεσης της ηγεσίας της Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας εναντίον μου, επιτρέψτε μου να αναφερθώ και να καταγγείλω δημόσια, με θλίψη μου, άλλη μία εμμονική απρέπειά της εις βάρος μου και άλλη μία επιχείρηση διεθνούς διασυρμού μου, με ταυτόχρονη κακόβουλη παραπλάνηση όσων διάβασαν την σχετική «Ανακοίνωσή» της στα Ελληνικά (16.12.2022) και στα Αγγλικά (19.12.2022),μετά φωτογραφίας μου, στις επίσημες διαδικτυακές Σελίδες της Αρχιεπισκοπής (και σε ανάλογες δημοσιεύσεις στα «ανεπίσημα» πρόθυμα φερέφωνά της ανά τον κόσμο, εντός κι εκτός Αυστραλίας και Ελλάδας).

Το «εργαλείο» της κατασυκοφάντησής μου και της «ηθικής δολοφονίας μου» εκ μέρους της Αρχιεπισκοπής/του Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας υπήρξε αυτή τη φορά μία εικόνα! Μία μικρή εικόνα του Αποστόλου Ανδρέα (χρονολογίας 1747, ελάχιστης καλλιτεχνικής κι εμπορικής αξίας, αλλά ανεκτίμητης για μένα και την οικογένειά μου συναισθηματικής αξίας), η οποία ανήκε επί 21 χρόνια προσωπικώς στον κατά σάρκα θείο μου μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας Στυλιανό και μου είχε δωρηθεί από τον ίδιο (προσωπικώς και ιδιοχείρως) κατά τους τελευταίους μήνες της ζωής Του, στο Σύδνεϋ.

Αυτή την εικόνα χρησιμοποίησε ως «όπλο» εναντίον μου η σημερινή ηγεσία της Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας για τη νέα μεθόδευσή της εις βάρος μου, συκοφαντώντας με και «διαπομπεύοντάς» με ως δήθεν «κλέφτη της εικόνας»! Μάλιστα, επιστράτευσε και εν ενεργεία Μητροπολίτες (του Οικουμενικού Θρόνου και του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων!) με ψευδείς ένορκες -ή μη- καταθέσεις και μαρτυρίες τους, προκειμένου να θεμελιώσει ανυπόστατη ιδιοκτησία της επ’ αυτής! Ενώ επιχείρησε ακόμα και να επηρεάσει, ανεπιτυχώς, κρίσιμους υπέρ εμού μάρτυρες στην εφιαλτικά πολυδάπανη δικαστική διαδικασία (με επαπειλούμενο κόστος δικηγορικών κ.α. αμοιβών κι εξόδων άνω των $200.000/130.00 ευρώ!), που εξοντωτικά ξεκίνησε εις βάρος μου εδώ και δυόμιση χρόνια στο ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ/SUPREME COURT Νέας Νότιας Ουαλίας Αυστραλίας (και ΟΧΙ στο ΑΝΩΤΑΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ Νέας Νότιας Ουαλίας –όπωςνπαραπλανητικά για δημιουργία εντυπώσεων το «βάφτισε» η ηγεσία της Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας στην «Ανακοίνωσή» της στα Ελληνικά!).

Ο ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ «ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ»!
Η σημερινή ηγεσία της Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας, που καταδιώκοντας εμένα υποκρύπτει ουσιαστικά τις προθέσεις της για υπονόμευση της υστεροφημίας του μακαριστού θείου μου -και επί 44 χρόνια Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας- Στυλιανού, έφτασε στο σημείο, στην επίσημη «Ανακοίνωσή» της, να διαστρεβλώσει και την πραγματικότητα και το κείμενο ενός επισήμου εγγράφου!

Παραπλανώντας ενσυνείδητα τον κόσμο εμφανίζει ως δήθεν «δικαστική απόφαση» και «δικαστική δικαίωσή της» εις βάρος μου έναν ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ μεταξύ μας, στον οποίο ΣΥΡΘΗΚΑ αναγκαστικά -παραμονές της εκδίκασης της αγωγής της Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας εναντίον μου (που είχε ορισθεί για τις 22.11.2022)- λόγω της ασυγχώρητης αδράνειας -και παρά τις επανειλημμένες προειδοποιήσεις και εισηγήσεις μου- των εν Αυστραλία δικηγόρων μου να υπερασπιστούν αποτελεσματικά μέσω πλήθους σοβαρότατων αποδείξεων τη νόμιμη κυριότητά μου επί της συγκεκριμένης εικόνας (Αποστόλου Ανδρέα).

Μιας εικόνας που είχε δωρηθεί προσωπικώς, με ιδιόχειρη αφιέρωση του δωρητή στο πίσω μέρος της, στον αείμνηστο θείο μου το 1998 από τον επιστήθιο φίλο Του τότε Μητροπολίτη Βρεσθένης -και μετέπειτα επί 20ετία Αρχιεπίσκοπο Αμερικής- κ. Δημήτριο και παρέμενε στην κυριότητα και στην κατοχή Του έως και λίγους μήνες πριν από την εκδημία Του (ενόσω εκείνος διατηρούσε πάντα ακέραιη τη λογική Του έως και την ώρα που εξέπνευσε -25.3.2019). Την εικόνα αυτή μου χάρισε με δική Του πρωτοβουλία, ιδιοχείρως, την παραμονή των Χριστουγέννων του 2018, στο χώρο μόνιμης εγκαταβίωσής Του εντός της Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας, στο Σύδνεϋ, όπου επί εννέα συνεχείς μήνες συμβίωνα καθημερινά μαζί Του.

Εγκλωβισμένος από την ατυχέστατη κι απογοητευτική (όπως τους είχα επισημάνει εγγράφως) διαχείριση της υπόθεσής μου από τους νομικούς εκπροσώπους μου στο Σύδνεϋ, που όσο πλησίαζε η μέρα της δίκης μού
ασκούσαν αφόρητη πίεση με νέες εξωφρενικές διαδικαστικές, οικονομικές κ.α. απαιτήσεις (υποτίθεται από το δικαστήριο ή από την Αρχιεπισκοπή) προκειμένου να διεξαχθεί η επικείμενη δίκη, και καθώς δεν υπήρχε διαθέσιμος χρόνος για να προβώ στην αντικατάστασή τους πριν από την επερχόμενη (σε μία εβδομάδα μόλις) ακροαματική διαδικασία, αναγκάστηκα εκ των πραγμάτων να συνάψω εξωδικαστικό συμβιβασμό. Έτσι δεσμεύτηκα να μεταβιβάσω (ως μη όφειλα) στην Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας την εικόνα του Αποστόλου Ανδρέα, που νομίμως είχε περιέλθει στην κυριότητα και κατοχή μου (όπως παραπάνω περιέγραψα) και ουδέποτε φυσικά είχα «παράνομα αποσπάσει/κλέψει και οικειοποιηθεί», όπως ψευδέστατα και συκοφαντικά ισχυρίζεται η ηγεσία της Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας στην «Ανακοίνωσή» της.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.