Καρδιακή ανακοπή φέρεται να υπέστη ξαφνικά ο υποναύαρχος εν αποστρατεία του Πολεμικού Ναυτικού.

Σε σοκ βρίσκεται η κοινωνία της Τροιζηνίας και των Μεθάνων, καθώς απεβίωσε ξαφνικά τα ξημερώματα της Τρίτης 27 Δεκεμβρίου, ο Δήμαρχος Σπύρος Πολλάλης σε ηλικία 60 ετών.

Οι πρώτες πληροφορίες του saronicmagazine κάνουν λόγο για καρδιακή ανακοπή, ωστόσο δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση από τον Δήμο Τροιζηνίας – Μεθάνων για τα αίτια του θανάτου του.

Ο Υποναύαρχος εν αποστρατεία Πολεμικού Ναυτικού Σπύρος Χ. Πολλάλης, είχε καταταγεί στο Πολεμικό Ναυτικό το 1980 και από το 1984 του απονεμηθηκε ο βαθμός του Σημαιοφόρου. Είχε εκλεγεί ως Δήμαρχος Τροιζηνίας – Μεθάνων στις δημοτικές εκλογές του 2019 με ποσοστό 58,57% στον δεύτερρο γύρο και είχε δηλώσει πως θα είναι εκ νέου υποψήφιος στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023.

Ο Σπύρος Πολλάλης ήταν πατέρας δύο παιδιών, του Χρήστου και την Μαρίας.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.