Οι αρνητές συνεχίζουν τις επιθέσεις στον μητροπολίτη Ιγνάτιο, που έχει ζητήσει να τηρούνται τα μέτρα για τον κορονοϊό ευλαβικά. Αυτή τη φορά όμως ξεπέρασαν τον εαυτό τους…

Απίστευτα πράγματα συνεχίζουν να συμβαίνουν στο Βόλο, με πολίτες που δεν πιστεύουν στην ύπαρξη του κορονοϊού και διασπείρουν μηνύματα άνευ επιστημονικής βάσης, πολλές φορές στρεφόμενα κατά επιστημόνων. Αυτή τη φορά όμως στο επίκεντρο των αρνητών βρέθηκε ο Μητροπολίτης Ιγνάτιος, ο οποίος είναι υπέρμαχος του εμβολιασμού και πολλές φορές έχει μιλήσει στο Θείο Λόγο του για τους ανθρώπους εκείνους που διασπείρουν επικίνδυνες και αντιεπιστημονικές απόψεις.

Άγνωστοι λοιπόν έγραψαν ιδιόχειρα σημειώματα και τα έβαλαν στα παρμπρίζ αυτοκινήτων στον Βόλο κατηγορώντας τον Μητροπολίτη ότι προκαλεί διχασμό. “Ξέρει ο κύριος Επίσκοπος, Πατέρας του Βόλου Ιγνάτιος ότι ο Covid 19 τι σημαίνει στα ανάποδα Divoc 19 στα εβραϊκά που τόσο κόβεται για τον μπολιασμό, ικανοποιώντας του αδελφούς του, εχθρούς του του Χριστού; Η λέξη κόβιτ 10 εξηγείται Διχασμός. Και ιδού το πετύχανε πλήρως”, αναφέρει το κείμενο το οποίο έχει τοποθετηθεί πάνω στα αυτοκίνητα πέριξ της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.