Στιγμιότυπα από το ιερό μυστήριο του ευχέλαιο που τελέστηκε την Κυριακή, 21 Οκτωβρίου στις 6:30 το απόγευμα με τη συμμετοχή περισσοτέρων από χιλίων πεμτακοσίων πιστών με βάση τα φιαλίδια που διανεμήθηκαν με αγιασμένο έλαιο. Προ της ενάρξεως του Ιερού Μυστηρίου εκτέθηκε σε προσκύνηση το χαριτόβρυτο ιερό λείψανο του Αγίου Λουκά του ιατρού, Αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως Κριμαίας, προερχόμενο από την Ιερά Μητρόπολη Αργολίδος, το οποίο και θα παραμείνει στον Ιερό Ναό καθ'όλη τη διάρκεια της ημέρας μέχρι το πέρας της αγρυπνίας.

Στιγμιότυπα από το ιερό μυστήριο του ευχέλαιο που τελέστηκε την Κυριακή, 21 Οκτωβρίου στις 6:30 το απόγευμα με τη συμμετοχή περισσοτέρων από χιλίων πεμτακοσίων πιστών με βάση τα φιαλίδια που διανεμήθηκαν με αγιασμένο έλαιο.

Προ της ενάρξεως του Ιερού Μυστηρίου εκτέθηκε σε προσκύνηση το χαριτόβρυτο ιερό λείψανο του Αγίου Λουκά του ιατρού, Αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως Κριμαίας, προερχόμενο από την Ιερά Μητρόπολη Αργολίδος, το οποίο και θα παραμείνει στον Ιερό Ναό καθ’όλη τη διάρκεια της ημέρας μέχρι το πέρας της αγρυπνίας.

Δημήτρια 2018: Ευχέλαιο με τη συμμετοχή περισσοτέρων από χιλίων πεντακοσίων πιστών


Δημήτρια 2018: Ευχέλαιο με τη συμμετοχή περισσοτέρων από χιλίων πεντακοσίων πιστών

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 5 (1 ψήφος)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.