ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ: Ανακαλείται η εντολή διορισμού 7 διοικητών και αναπληρωτών διοικητών και ορίζονται στη θέση τους νέοι, εκ της αξιολογικής κατάταξης της Επιτροπής.

ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ : Σύμφωνα με το νόμο 4633/2019 άρθρο 35, που ψηφίστηκε πρόσφατα, όλοι οι διοικητές θα υπογράψουν συμβόλαιο αποδοτικότητας, βάσει του οποίου θα αξιολογούνται τακτικά για το έργο τους, με συγκεκριμένους ποιοτικούς και ποσοτικούς στόχους και θα κρίνονται για την επάρκεια και την αποτελεσματικότητα τους.

Αλλαγές στις διοικήσεις των νοσοκομείων ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας. Πιο συγκεκριμένα, έγιναν αποδεκτές οι παραιτήσεις 6 επιλεγέντων διοικητών και αναπληρωτών διοικητών και ορίζονται στη θέση τους νέοι, εκ της αξιολογικής κατάταξης της Επιτροπής,

Παράλληλα ανακαλείται η εντολή διορισμού 7 διοικητών και αναπληρωτών διοικητών και ορίζονται στη θέση τους νέοι, εκ της αξιολογικής κατάταξης της Επιτροπής.

Σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας, επισημαίνεται ότι, το 77% των διοικητών είναι κάτοχοι μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών και διδακτορικών. Το ποσοστό αυτό υπερβαίνει το 80% για τους διοικητές των μεγάλων νοσοκομείων.

ΑΣΕΠ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ

Η αρμόδια Ανεξάρτητη Αρχή εντός των προσεχών ημερών, με νεώτερη ανακοίνωσή της, θα γνωστοποιήσει τις προθεσμίες υποβολής αιτήσεων

Οι αιτήσεις θα είναι ηλεκτρονικές στον κόμβο του ΑΣΕΠ
Δεν θα προσδιοριστεί, για την ώρα, αριθμός θέσεων. Όλοι οι υποψήφιοι που θα κάνουν αίτηση θα εγγραφούν σε πίνακα κατά φθίνουσα σειρά βαθμολογίας (πίνακας κατάταξης)

Οι εκπαιδευτικές ανάγκες και η πολιτική του υπ. Παιδείας θα καθορίσουν τον αριθμό των προσληπτέων από αυτόν τον πίνακα

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.