Με νέα ανακοίνωση η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας ενημερώνει το ποίμνιό της ότι οι περιορισμοί λόγω κορωνοϊού επεκτείνονται σε μεγαλύτερη περιοχή της χώρας και αφορά πλέον περισσότερους ναούς.

Εχτές με ανακοίνωσή της η Ιερά Αρχιεπισκοπή είχε αναφέρει ότι η Δημόσια λατρεία θα διακοπεί σε 8 ενορίες του Σίδνεϊ, όμως με τους νέους περιορισμούς που τέθηκαν πλέον καλύπτεται μια ευρύτερη περιοχή όπου οι Ακολουθίες θα τελούνται κεκλεισμένων των θυρών ενώ τα Ιερά Μυστήρια του Γάμου και της Βάπτισης θα αναβληθούν.
Δείτε την νέα ανακοίνωση:
Μετά από τη χθεσινή ανακοίνωση της Ιεράς Αρχιεπισκοπής, οι περιορισμοί που είχαν επιβληθεί για την αποτροπή της πανδημίας έχουν πλέον επεκταθεί και καλύπτουν την ευρύτερη περιοχή του Σύδνευ, το Blue Mountains, το Wollongong και το Central Coast.

Αυτό σημαίνει ότι από τις 6:00 μ.μ. σήμερα έως τις 11:59 μ.μ. την Παρασκευή 9 Ιουλίου, η δημόσια λατρεία σε όλες τις εκκλησίες μας που βρίσκονται στις ανωτέρω περιοχές θα διακοπεί (οι ιερές Ακολουθίες, οι μνήμες των Αγίων και οι Θείες Λειτουργίες κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου θα συνεχίσουν να τελούνται μόνο από τον ιερέα και τον ψάλτη).

Εάν έχετε προγραμματίσει βάπτιση ή γάμο για το διάστημα μέχρι τις 9 Ιουλίου, καλείστε να επικοινωνήσετε με τον εφημέριο της Ενορίας για να προβείτε σε αλλαγή του προγραμματισμού. Για λόγους κατανόησης, μόνο γάμοι που έχουν προγραμματιστεί για αύριο θα μπορούν να τελεστούν κανονικά.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.