Σειρά Συναντήσεων με τους πρέσβεις της Αρμενίας και του Αζερμπαϊτζάν στη Γεωργία είχε ο Καθολικός Πατριάρχης της Γεωργίας κ.κ. Ηλίας Β’, ο οποίος συνομίλησε για τα εμπόλεμα επεισόδια που έχουν ξεσπάσει στο Ναγκόρνο – Καραμπάχ.

Συγκεκριμένα στις 7 Οκτωβρίου του τρέχοντος έτους, με πρωτοβουλία του Πρέσβη της Αρμενίας στη Γεωργία, κ. Ruben Sadoyan, πραγματοποιήθηκε η συνάντηση με τον Καθολικό Πατριάρχη της Γεωργίας κ.κ. Ηλία Β’.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συνομίλησαν για την κατάσταση στην περιοχή του Ναγκόρνο – Καραμπάχ. Ο Πατριάρχης Γεωργίας εξέφρασε ανησυχία για τα θύματα και από τις δύο πλευρές και σημείωσε ότι προσεύχεται για άμεσο τερματισμό της σύγκρουσης και της ειρήνης.

Σήμερα, Πέμπτη 8 Οκτωβρίου, ο Καθολικός Πατριάρχης πάσης Γεωργίας δέχτηκε σε ακρόαση τον Πρέσβη του Αζερμπαϊτζάν στη Γεωργία, κ. Faid Guliyev. Ο Πρέσβης ευχαρίστησε την Αυτού Αγιότητα για την υποδοχή, καθώς και για τη δήλωση και την έκκληση για ειρήνη.

Ο Καθολικός-Πατριάρχης συνεχάρη τον κ. Fayed για την έναρξη της εργασίας του ως Πρέσβη και εξέφρασε και πάλι την ανησυχία του για τις πολεμικές καταστάσεις στις περιοχές. Τέλος πρόσθεσε: «Δεν υπάρχει τίποτα πιο πολύτιμο από την αλήθεια. Πρέπει να την αναζητήσουμε. Ο δρόμος προς την αλήθεια είναι να προχωρήσουμε βήμα βήμα.»

Το ίδιο ειπώθηκε στη συνάντηση της προηγούμενης ημέρας με τον πρέσβη των Αρμενίων.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.