Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι πιθανόν να υπάρξει έκπληξη της τελευταίας στιγμής και η παράταση να είναι για 2+2 μήνες. Υπενθυμίζεται ότι η ανακοίνωση του υπουργού είχε ανακοινωθεί ανήμερα Πρωταπριλιάς κατά τη συνάντηση του υπουργού με την ΚΕΔΕ.

Προς υπογραφή στο γραφείο του υπουργού Εργασίας Κωστή Χατζηδάκη είναι η απόφαση για την δίμηνη παράταση του του προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας (4/2020) για τους 36.500 εργαζόμενους.

Αυτό αναφέρουν πληροφορίες από το υπουργείο Εργασίας, σε συνέχεια των διαμαρτυριών των εργαζομένων για το γεγονός ότι παρότι έχουν περάσει παραπάνω από τρεις εβδομάδες από την επίσημη ανακοίνωση του Κ. Χατζηδάκη, δεν έχει προχωρήσει η υπογραφή της σχετικής απόφασης, με αποτέλεσμα ήδη ορισμένοι δήμοι να έχουν προχωρήσει σε απολύσεις.

Να προχωρήσουν οι αρμόδιοι Διευθυντές άμεσα και κατ’ εξαίρεση τις εκθέσεις αξιολόγησης, ώστε να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες μονιμοποίησης των διορισμένων με την 3Κ/2018, ζητά με έγγραφο του, που δημοσιεύει η aftodioikisi.gr, ο γενικός γραμματέας του δήμου Αθηναίων Α. Τσιατσιάμης.

Tο θέμα αφορά περίπου 400 εργαζόμενους ΔΕ και ΥΕ, που έχουν προσληφθεί με την προκήρυξη 3Κ/2018 και παρότι έχει περάσει μία τριετία, βρίσκονται ακόμα σε καθεστώς δίχρονης δοκιμαστικής περιόδου!

Η δημοτική Αρχή του Κώστα Μπακογιάννη αναγκάστηκε να προχωρήσει σε αυτή την κίνηση μετά από πίεση της συνδικαλιστικής παράταξης «Εργατική Αντεπίθεση» και της «Ανοιχτής Πόλης».

Ενημέρωση του Δημοτικού Συμβουλίου
Για το θέμα ενημερώνει σήμερα το Δημοτικό Συμβούλιο Αθηναίων ο γενικός γραμματέας του δήμου. Πρόκειται για το δεύτερο θέμα στην σημερινή συνεδρίαση υπό τον τίτλο:

«Ενημέρωση σχετικά με τη διαδικασία μονιμοποίησης των διορισθέντων της προκήρυξης3Κ/2018 ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ (ΑΠΟ ΑΝΑΒΟΛΗ)

Υπενθυμίζεται ότι το συγκεκριμένο θέμα επρόκειτο να συζητηθεί στην προηγούμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ωστόσο αναβλήθηκε.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.