ΧΡΙΣΤΟΑ ΑΝΕΣΤΗ ΑΛΗΘΩΣ ΑΝΕΣΤΗ:

Άδειοι δρόμοι και πλατείες, με αυστηρά απαγορευτικά στην κυκλοφορία, χωρίς μεγάλο πασχαλινό τραπέζι και γλέντια ή πολυάριθμες παρέες, είναι σίγουρα ένα πρωτόγνωρο σκηνικό.

Ακόμα και το Άγιο Φως δεν διανεμήθηκε στους πιστούς και στις εκκλησίες φέτος.

Το Αναστάσιμο μήνυμα θα ηχήσει στα καμπαναριά των ναών και θα φωτιστεί από τα πυροτεχνήματα που θα εκτοξεύσουν οι δήμοι.

Τα φώτα στα μπαλκόνια δίνουν τόνο αισιοδοξίας και χαράς.

Μία Ανάσταση διαφορετική από όλες τις άλλες θα ζήσουμε απόψε.

Με τις εκκλησίες κλειστές και τους πολίτες στα σπίτια τους, λόγω κορωνοϊού, το «Χριστός Ανέστη» θα βρει τους περισσότερους μακριά από τα χωριά και τα νησιά, το πολύ στα μπαλκόνια ή στα παράθυρά τους.

Μία Ανάσταση διαφορετική από όλες τις άλλες με τις εκκλησίες κλειστές και τους πολίτες στα σπίτια τους – Σε ισχύ ώς τη Δευτέρα του Πάσχα και τα αυστηρά μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας

Η Ακολουθία της Αναστάσεως του Κυρίου – Μεγάλο Σάββατο Εσπέρας (Όρθρος Κυριακής του Πάσχα – Άγιο Πάσχα). Ιερός Ναός Αγίων Βαρνάβα και Ιλαρίωνος Περιστερώνα.

Ζωντανή μετάδοση Ιεράς Ακολουθίας 18 Απριλίου 2020 με τη Ζωηφόρο Ανάσταση του Κυρίου και Θεού και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού, από τον Ιερό Ναό Αγίων Βαρνάβα και Ιλαρίωνος Περιστερώνα στην Κύπρο.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.