Καθώς η ημέρα της Αναστάσεως πλησιάζει, είναι ευκαιρία να σας προτείνουμε όμορφες και πρωτότυπες προτάσεις για να ευχηθείτε «Χρόνια Πολλά Αναστασία».

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ – ΟΙ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΕΣ ΕΥΧΕΣ
Την Ημέρα του Πάσχα, γιορτάζουμε όλοι την Ανάσταση του Κυρίου και τσουγκρίζοντας τα ποτήρια με το κρασί, ευχόμαστε σε όλες τις Αναστασίες της καρδιάς μας. Καθόλη τη διάρκεια του χρόνου ψάχνουμε γλυκά λόγια για να πούμε «Χρόνια πολλά Αναστασία για τα γενέθλιά σου», οπότε έχουμε συγκεντρώσει αρκετές προτάσεις για κάθε περίσταση.
Ευχές για Αναστασία
• Χρόνια πολλά Αναστασία μου γλυκιά, να είσαι γερή και καλότυχη.

• Εύχομαι ολόψυχα το φως του Κυρίου να σου δώσει υγεία και καλοτυχία! Να χαίρεσαι το όνομά σου και να είσαι πάντα γερή.

• Χρόνια πολλά και όμορφα Ναστάζια της καρδιάς μου. Να χαίρεσαι τη γιορτή σου και να είσαι πάντα υγιής και χαμογελαστή. Να σε χαιρόμαστε!

• Εύχομαι από καρδιάς το Φως του Κυρίου να φωτίζει πάντοτε το σπιτικό σου και να σε γεμίζει υγεία, χαρά και αισιοδοξία. Πάντα γερή.

• Χρυσό μου πλασματάκι χρόνια σου πολλά. Να χαίρεσαι το όμορφο και ελπιδοφόρο όνομά σου. Πάντα χαμογελαστή και γερή να μας χαρίζεις στιγμές γέλιου και να μας μεταδίδεις τη θετική σου διάθεση. Να σε χαιρόμαστε Αναστασία μου.

• Χρόνια πολλά Τασούλα! Να χαίρεσαι τη γιορτή σου. Με υγεία, φως και καλοσύνη να πορεύεσαι στη ζωή σου.

• Να χαίρεσαι τη γιορτή σου. Εύχομαι μια ζωή γεμάτη φως και ελπίδα. Να είσαι γερή να μας κάνεις υπερήφανους.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΝΑΤΑΣΑ
Πολλοί προτιμούν να σε φωνάζουν «Νατάσα», άλλοι πάλι «Νάστα» ή «Νάστια» αλλά και «Στάσα». Αυτό είναι το ιδιαίτερο και συνάμα όμορφο με το συγκεκριμένο όνομα.Τόσα πολλά διαφορετικά ονόματα, όλα όμως κρύβουν μέσα τους το φως της Αναστάσεως. Ας δούμε λοιπόν κάποιες πρωτότυπες ευχές για την Αναστασία.

Χρόνια πολλά Νατάσα

• Νατάσα μου εύχομαι μια χαρούμενη και ήρεμη γιορτή μαζί με την οικογένειά σου και τους αγαπημένους σου ανθρώπους. Το Φως της Αναστάσεως να φωτίσει και το δικό σας τραπέζι και να σας γεμίσει ευγνωμοσύνη για αυτά που έχετε και που πολλές φορές θεωρούμε δεδομένα.

• Χρόνια πολλά γεμάτα φως και αισιοδοξία αγαπημένη μου Τασία! Χριστός Ανέστη! Να χαίρεσαι τη γιορτή σου και το όνομά σου.

• Εύχομαι από καρδιάς το Φως της Ανάστασης του Κυρίου να σου φέρει δύναμη, υγεία, ελπίδα και αισιοδοξία! Τα δύσκολα πέρασαν και εσύ άντεξες! Χρόνια πολλά γλυκιά μου.

• Εύχομαι χαρούμενη και γεμάτη γέλια και χορούς γιορτή γλυκιά μου κοπέλα. Να είσαι πάντα γερή και χαρούμενη! Να σε χαιρόμαστε κάθε μέρα.

• Φωτεινό μου πλάσμα χρόνια σου πολλά! Να χαίρεσαι το όνομά σου. Να είσαι υγιής και πάντα χαρούμενη! Να σε χαιρόμαστε Νατάσα μου.

• Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει υγεία και να ξορκίσει το κακό! Πάντα γερή, υγιής και με το χαμόγελο στα χείλη Στάσα μου. Να χαίρεσαι τη γιορτή σου και να περνάς όμορφα με τους αγαπημένους ανθρώπους κοντά σου.

• Χρόνια πολλά έστω και από μακριά γλυκιά μου Νατάσα! Να είσαι πάντα γερή και καλότυχη στη ζωή σου. Μπορεί το φετινό Πάσχα να μας βρίσκει χωριστά, η απόσταση όμως δε μας εμποδίζει από το να σου ευχηθούμε μέσα από την καρδιά μας χρόνια πολλά και φωτεινά!

ΟΙ ΠΙΟ ΑΣΤΕΙΕΣ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑΤΑΣΑ

Φυσικά, οι ευχές δε χρειάζεται να είναι πάντα σοβαρές και μετρημένες, αλλά μπορούν να έχουν και μια δόση χιούμορ. Άλλωστε, αν δεν κάνουμε τον άλλον να γελάσει και λίγο το χειλάκι του, τι νόημα έχει βρε παιδιά; Ας δούμε λοιπόν κάποιες αστείες ευχές για «Χρόνια πολλά Αναστασία».

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.