Όσα δήλωσε ο Νίκος Χορταρέας μετά από μεγάλο διάστημα τηλεοπτικής αποχής.

Μέσω Skype εμφανίστηκε ο Νίκος Χορταρέας το πρωί της Τετάρτης στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα στον Alpha. Ο γνωστός αστρολόγος μίλησε για την απόφαση να αφήσει την αστρολογία για να γίνει ιερέας και σήμερα να επιστρέψει στην αστρολογία.

Πιο συγκεκριμένα, ο Νίκος Χορταρέας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «εκεί που με δέχθηκαν, με ήξεραν πάρα πολλά χρόνια και έβλεπαν ότι είμαι στην εκκλησία συνέχεια. Ήξεραν ότι τελείωσα την αρχιερατική σχολή, ανεξάρτητα από την αστρολογία που έκανα. Μετά από μια στεναχώρια που πήρα, έτσι πήρα την απόφαση να σταματήσω την αστρολογία. Κουράστηκα και λίγο, πέρασαν και τα χρόνια και αφού μπορούσα να πάω στην άλλη πλευρά πήγα. Λειτούργησα σε πολλές ενορίες και με μεγάλη επιτυχία».

«Έγινα ιερέας και είπα χαριτολογώντας ότι θα ήθελα να πάω και για δεσπότης! Φυσικά έχω τελέσει γάμους και έχω κάνει πολλές εξομολογήσεις».

«Χειροτονήθηκα κανονικά, έμενα στη Μητρόπολη Λαγκαδά και ήμουν εκεί όλη την ημέρα. Επειδή όμως ήμουν εκεί δεν υπογράφτηκε ποτέ το χειροτονητήριο μου. Αφού ήμασταν όλη μέρα μαζί στη Μητρόπολη, το δικό μου χαρτί όπως και άλλα δεν υπογράφτηκε. Ξαφνικά παθαίνει κορονοϊός ο μακαριστός, πάει στο νοσοκομείο και εκεί τελειώνει. Ερχόμενοι λοιπόν στη Μητρόπολη, τα δικά μου χαρτιά δεν τα είχε υπογράψει και ο καινούργιος δεσπότης εύλογα είπε πως «δεν μπορώ να υπογράψω ένα χαρτί στο οποίο δεν σε χειροτόνησα εγώ. Να σε κάνω εγώ δεν μπορώ γιατί ήδη είσαι χειροτονημένος». Άρα πρέπει σε αυτή την περίπτωση να γίνει δικαστήριο με τα χαρτιά που έχω, τα βίντεο και τις φωτογραφίες από την χειροτονία και τις λειτουργίες μου για να πάρω το χαρτί. Εγώ όμως δεν το θέλω, εν θέλω να μπω σε αυτή τη διαδικασία και να περιμένω τρία χρόνια από δω και πέρα» συμπλήρωσε ο γνωστός αστρολόγος στην εκπομπή του Alpha.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.