Γράφει η Μητρόπολη Χαλκίδος

Όπως έχει καθιερώσει από την αρχή της Αρχιερατικής του διακονίας στην Ι. Μητρόπολη Χαλκίδος, έτσι και φέτος, την Μεγάλη Τετάρτη 4 Απριλίου 2018 το πρωί, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος επισκέφθηκε το Οικοτροφείο της ΕΠΑΨΥ στην Έξω Παναγίτσα (το παρόμοιο Οικοτροφείο της Ερέτριας είχε επισκεφθεί την Μεγάλη Δευτέρα, ενώ της Χαλκίδος θα επισκεφθεί, συν Θεω, το βράδυ του μεγάλου Σαββάτου για να κάμει Ανάσταση μαζί με τους φιλοξενουμένους εκεί) και διένειμε αναμνηστικές ευλογίες και συζήτησε με το προσωπικό και τους τροφίμους.

Αμέσως μετά, στις 11.00 το πρωί τέλεσε το Μυστήριο του Ευχελαίου στον Ι. Ναό Αγίων Αναργύρων του Νοσοκομείου Χαλκίδος και στη συνέχεια, συνοδευόμενος από τον Αρχιμ. Ιωάννη Καραμούζη, τον Αρχιμ. Νεκτάριο Ευγενικό, τον Πρεσβ. Αντώνιο Ρίζο και τον Διάκ. Νικόλαο Πριμηκύριο επισκέφθηκε, μέχρι αργά το μεσημέρι, όλους τους ασθενείς στα δωμάτιά τους, χρίοντας όσους επιθυμούσαν με το Άγιο Ευχέλαιο.

Το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης 4 Απριλίου 2018, ο Σεβασμιώτατος, συνοδευόμενος από τον Αρχιμ. Νεκτάριο Ευγένικο και τον Διάκ. Νικόλαο Πριμηκύριο, χοροστάτησε κατά την Ακολουθία του Νιπτήρος στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αφρατίου, με την συμμετοχή και του Εφημερίου της Ενορίας Οικον. Δημητρίου Κουτσουρού, όπως και πολυπληθούς εκκλησιάσματος, προς το οποίο κήρυξε τον θείο λόγο.

Χαλκίδα: Ιερό Ευχέλαιο στον Ι. Ναό Αγίων Αναργύρων του Νοσοκομείου

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.