Δυνατότητα συμμετοχής στο νέο διαγωνισμό έχουν όλοι οι υποψήφιοι, ηλικίας 18-65 ετών. Οι αιτήσεις υποβάλλονται έως την Τετάρτη 5 Μαΐου 2021.

Οι ενδιαφερόμενοι για τις θέσεις πρέπει να πληρούν τις τυπικές και ουσιαστικές προϋποθέσεις που θέτει η προκήρυξη.

Δυνατότητα συμμετοχής στο νέο διαγωνισμό έχουν όλοι οι υποψήφιοι, ηλικίας 18-65 ετών. Οι αιτήσεις υποβάλλονται έως την Τετάρτη 5 Μαΐου 2021.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό «ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ5» και να την υποβάλουν αποκλειστικά ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Αμαρουσίου Βασ. Σοφίας 9 & Δημ. Μόσχα, Τ.Κ. 15124, Μαρούσι, απευθύνοντάς την στο Τμήμα Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού της Δ/νσης Διοίκησης & Ανθρώπινου Δυναμικού.

ΑΣΕΠ: Την πρόσληψη τεσσάρων υπαλλήλων ανακοινώνει ο Δήμος Αμαρουσίου.

Το νέο προσωπικό θα υπογράψει 12μηνη σύμβαση εργασίας, με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης.
Πρόκειται για τρείς ΠΕ ή ΤΕ Κοινωνικού Λειτουργούς, για τη στελέχωση της Δομής « Κέντρο Κοινότητας Δήμου Αμαρουσίου» και ένα ΠΕ Ψυχολόγων, για τη στελέχωση της Δομής « Κέντρο Κοινότητας Δήμου Αμαρουσίου».

Mια γρήγορη μετάβαση σε όλα τα ηλεκτρικά οχήματα θα μπορούσε να κοστίσει χιλιάδες θέσεις εργασίας προειδοποιεί στην Αμερική η Motor & Equipment Manufacturers Association (EMMA), σημειώνοντας τα εξής:

«Εάν προχωρήσουμε πολύ γρήγορα σε έναν πλήρως ηλεκτροκίνητο στόλο, θα μπορούσαμε να χάσουμε το 30% των θέσεων εργασίας προμηθευτών σε αυτήν τη χώρα», δήλωσε η Ann Wilson, ανώτερη αντιπρόεδρος των κυβερνητικών υποθέσεων της MEMA.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.