ΑΣΕΠ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ 6Κ 2018: Δείτε τις νέες προκηρύξεις από τον ΑΣΕΠ αλλά και τα αποτελέσματα για την 6Κ 2018 ενώ να σημειώσουμε πως το νομοσχέδιο που κατατέθηκε στη Βουλή σήμερα εξαιρεί από την αναστολή προσλήψεων, λόγω εκλογών, συμβασιούχους, οι οποίοι θα απασχοληθούν σε δήμους και Περιφέρειες για τις ειδικότητες, μεταξύ άλλων, των χειρίστων μηχανημάτων, πυρασφαλείας , παιδικών σταθμών και καθαριότητας ενώ την ίδια ώρα αυξάνει κατά περίπου 400 άτομα το μέγιστο επιτρεπόμενο αριθμό των ατόμων που προσλαμβάνονται με συμβάσεις εργασίας στους ΟΤΑ α’ και β’ Βαθμού.

Είδαν το φως της δημοσιότητας σήμερα τα προσωρινά αποτελέσματα της Προκήρυξης 6Κ/2018 του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 17/22-5-2018 Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας πεντακοσίων πενήντα επτά (557) θέσεων τακτικού προσωπικού Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για τη στελέχωση των Καταστημάτων Κράτησης του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρώπινων Δικαιωμάτων.

Σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 62/2004 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, οι απορριπτέοι υποψήφιοι εμφανίζονται με το δωδεκαψήφιο γραμμωτό κώδικα οπτικής αναγνώσεως (barcode).

Εκδόθηκαν τα αποτελέσματα της Προκήρυξης 6Κ/2018 του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 17/22-5-2018 Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας πεντακοσίων πενήντα επτά (557) θέσεων τακτικού προσωπικού Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για τη στελέχωση των Καταστημάτων Κράτησης του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρώπινων Δικαιωμάτων.

Να αναφέρουμε επίσης πως η προθεσμία υποβολής ενστάσεων κατά των ανωτέρω προσωρινών πινάκων ορίζεται από 8 Μαρτίου 2019 έως και την πάροδο της 18ης Μαρτίου 2019, ημέρας Δευτέρας.

Δείτε τις προκηρύξεις και προσλήψεις από ΑΣΕΠ: 

Διοικητικοί, οικονομικοί

Γραμματείς , υπάλληλοι γραφείου
Λογιστές, εισπράκτορες

Ιατροί, νοσηλευτές, βοηθοί νοσοκόμοι
Νηπιαγωγοί, βρεφονηπιοκόμοι
Ψυχολόγοι, κοινωνικοί λειτουργοί
Βιβλιοθηκονόμοι

Αρχαιολόγοι – ιστορικοί
Θεατρολόγοι, μουσικοί, εικαστικοί
Εκπαιδευτές (χορού, χειροτεχνίας, φωτογραφίας, κ.α.)
Γυμναστές

Κτηνίατροι
Προγραμματιστές
Καταμετρητές – υδρομετρητές

Γεωπόνοι
Επόπτες
Διευθυντές-σύμβουλοι

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.