ΑΣΕΠ 8Κ/2018: Δείτε τις νέες πληρωμές ΟΠΕΚΕΠΕ. Πριν από λίγη ώρα το ΑΣΕΠ ανακοίνωσε τα προσωρινά αποτελέσματα της προκήρυξης 8Κ/2018. Διαβάστε αναλυτικά όλες τις ειδήσεις.

Eκδόθηκαν πριν από λίγο τα προσωρινά αποτελέσματα της προκήρυξης 8Κ/2018 του ΑΣΕΠ για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 186 θέσεων τακτικού προσωπικού Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Επισημαίνεται ότι, σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 62/2004 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, οι απορριπτέοι υποψήφιοι εμφανίζονται με το δωδεκαψήφιο γραμμωτό κώδικα οπτικής αναγνώσεως (barcode).

H προθεσμία υποβολής ενστάσεων κατά των ανωτέρω προσωρινών πινάκων ορίζεται από 2 Αυγούστου 2019 έως και την πάροδο της 12ης Αυγούστου 2019, ημέρας Δευτέρας.

Εκδόθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα της προκήρυξης ΣΟΧ1/2019 που αφορά σε 27 προσλήψεις στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς.

Θα προσληφθούν υπάλληλοι καθαριότητας με συμβάσεις διάρκειας 18 μηνών.

Πρόθεση της κυβέρνησης είναι να προχωρήσει άμεσα η έκδοση της προκήρυξης για την πρόσληψη 172 μονίμων υπαλλήλων στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ).

Αυτό δήλωσε, επισκεπτόμενος νωρίτερα σήμερα (1/8) το ΚΕΠ Συντάγματος, ο υφυποουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, αρμόδιος για θέματα απλούστευσης διαδικασιών, κ. Γιώργος Γεωργαντάς.

“Οι ανάγκες υπάρχουν και είναι είναι πολύ μεγάλες” τόνισε ο κ. Γεωργαντάς, συμπληρώνοντας ότι “ο τόσο σοβαρός και καταξιωμένος στην συνείδηση των πολιτών θεσμός βρίσκεται στα όριά του”. Και συνέχισε:

Έχουν (σ.σ. τα ΚΕΠ) υπερφορτωθεί με επιπλέον υπηρεσίες χωρίς να υπάρξει η αναγκαία στελέχωση από ανθρώπινο δυναμικό αλλά και χωρίς να υπάρχουν και τα κατάλληλα μηχανικά μέσα για να υποστηριχθεί όλο αυτό”.

Είναι μια ανάγκη, τώρα που τα ΚΕΠ ενηλικιώνονται, καθώς συμπληρώνονται 18 χρόνια από την λειτουργία τους, να υπάρξουν συγκεκριμένες πρωτοβουλίες για την ενίσχυση και την αναβάθμισή τους, καθώς ο ψηφιακός μετασχηματισμός στον οποίο πιστεύει η κυβέρνηση και τον οποίο ετοιμάζεται να επιτελέσει δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί χωρίς την στήριξη και των ΚΕΠ”.

Ποιες είναι οι νέες πληρωμές ΟΠΕΚΕΠΕ.

 

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.