Στο πλαίσιο της προκήρυξης 6Κ/2018 και σε συνέχεια της «Ανακοίνωσης Αποτελεσμάτων Υγειονομικής Καταλληλότητας Επιλαχουσών Γυναικών Υποψηφίων και Πρόσκλησης Συμμετοχής στη Διενέργεια Αθλητικών Δοκιμασιών Εξ Αναβολής Υποψηφίων και Επιλαχουσών Γυναικών Υποψηφίων», σας ενημερώνουμε ότι κατόπιν ελέγχου περί της υγειονομικής καταλληλότητας 1 κληθείσας σε υγειονομικές εξετάσεις υποψήφιας.

Η υποψήφια που περιλαμβάνεται στον πίνακα με τίτλο «ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΠΙΛΑΧΟΥΣΑΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΣΕ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ» καλείται να λάβει μέρος στις αθλητικές δοκιμασίες που ορίζονται στην προκήρυξη 6Κ/2018 του Α.Σ.Ε.Π., σύμφωνα με το επισυναπτόμενο «ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΔΟΚΙΜΑΣΙΩΝ».

Παράταση έως το τέλος του 2020

Μάλιστα, σε συνεννόηση με το υπουργείο Εσωτερικών, δόθηκε παράταση στο πρόγραμμα και τις συμβάσεις των εργαζόμενων. Η παράταση, σύμφωνα με το άρθρο 27 νομοσχεδίου του υπουργείου Εσωτερικών, που τέθηκε προ ημερών σε δημόσια διαβούλευση, ισχύει μέχρι το τέλος του 2020. Στόχος είναι από εκεί και πέρα το «Βοήθεια στο Σπίτι» να το «τρέξουν» οι 2.909 επιτυχόντες των προσωρινών πινάκων. Κι αυτό έως ότου ανακοινωθούν οι οριστικοί πίνακες. Ορόσημο σε αυτήν την περίπτωση, για την Ανεξάρτητη Αρχή, είναι το πρώτο εξάμηνο του 2021.

Φόβοι για αποκλεισμούς ήδη εργαζόμενων

Πάντως, όπως έχει γράψει η ιστοσελίδα πολλοί από τους 2.909 ήδη εργαζόμενους επί σειρά ετών εκφράζουν φόβους ότι θα αποκλειστούν. Ιδιαίτερη ανησυχία υπάρχει στους Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (ΥΕ). Κάτι άλλωστε που συμμερίζονται τόσο βουλευτές της ΝΔ (όπως ο πρώην δήμαρχος Μουζακίου Γιώργος Κωτσός) αλλά και η ΚΕΔΕ .

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.