ΑΣΕΠ 3Κ/2018: Περισσότερο χρόνο εξοικονόμησαν οι ελεγκτές μετά από σχετική οδηγία του προέδρου στην πολύπαθη προκήρυξη 3Κ/2018 του ΑΣΕΠ για να μπορέσουν να εκδοθούν τα αποτελέσματα. Στην τελική ευθεία τα αποτελέσματα για το πρόγραμμα του ΟΑΕΔ 8933 (Κοινωφελής εργασία).

Για την ΑΣΕΠ 3Κ/2018, ενώ μέχρι και τον πέμπτο γύρο ελέγχου οι αιτήσεις μετά τους ελεγκτές επικυρώνονταν και από τους συμβούλους τους ΑΣΕΠ, η διαδικασία άλλαξε και, πλέον, η επικύρωση από τους συμβούλους της Ανεξάρτητης Αρχής θα γίνει όταν ολοκληρωθεί ο έλεγχος και «κλειδώσουν» και οι 8.166 θέσεις.

Σε αναμονή για τα αποτελέσματα της ΑΣΕΠ 3Κ/2018 βρίσκονται χιλιάδες πολίτες ενώ ξεκινά μεθάυριο η διαδικασία υποβολής δικαιολογητικών για τις προσλήψεις μονίμων εκπαιδευτικών στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση.

Η έκδοση των αποτελεσμάτων για την ΑΣΕΠ 3Κ/2018 εντός Μαΐου εκτιμάται ότι θα επιτευχθεί, παρά τα χαμηλά ποσοστά επιτυχίας που καταγράφουν οι φάκελοι υποψηφίων ΔΕ και, κυρίως, ΥΕ.

Οι αιτήσεις στο ΑΣΕΠ υποβάλλονται από τις 8 έως τις 24 Μαΐου ενώ τα δικαιολογητικά υποβάλλονται στις κατά τόπους Διευθύνσεις Εκπαίδευσης από τις 2 έως τις 30 Μαΐου.

Για την ΑΣΕΠ 3Κ/2018, στις 8.000 έχουν φτάσει οι θέσεις της μεγάλης προκήρυξης που έχουν ήδη κλειδώσει.

Την τελική λίστα των φορέων που θα λάβουν μέρος στην συνέχεια της προκήρυξης 3Κ/2018 του ΑΣΕΠ για τις 757 προσλήψεις σε ανταποδοτικές ετοιμάζει τώρα ο οργανισμός.

Προχωρά η κοινωφελής εργασία του ΟΑΕΔ.

 

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.