Εκδόθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα της προκήρυξης 1E/2020 πλήρωσης θέσεων γιατρών (ΦΕΚ.14/12.05.2020, Τεύχος προκηρύξεων ΑΣΕΠ) για την πλήρωση δύο θέσεων Ελεγκτή Ιατρού και Ιατρού με θητεία τριών ετών που μπορεί να ανανεώνεται, οι οποίες προκηρύχθηκαν ως εξής.

μία θέση στο υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων με γνωστικό αντικείμενο «Ελεγκτή Ιατρού» (κωδ. θέσης 10003)

-μία θέση στο υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού (Τομέας Πολιτισμού) με γνωστικό αντικείμενο ‘’Ιατρού’’ (κωδ. θέσης 10004)

Έχουν αναρτηθεί οι πίνακες προσληπτέων, αναπληρωματικών, δεκτών υποψηφίων κατά το στάδιο της προεπιλογής και μη κληθέντων σε συνέντευξη, υποψηφίων κληθέντων σε συνέντευξη και μη προσελθόντων (αποκλειόμενων) καθώς και οι πίνακες αποκλειομένων για τυπικούς λόγους.

Διευκρινίζεται ότι σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 62/2004 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, οι πίνακες δεκτών υποψηφίων κατά το στάδιο της προεπιλογής και μη κληθέντων σε συνέντευξη, κληθέντων σε συνέντευξη και μη προσελθόντων (αποκλειόμενων) καθώς και οι πίνακες αποκλειομένων για τυπικούς λόγους εμφανίζονται μόνο με τον αριθμό μητρώου υποψηφίου (Α.Μ.), ο οποίος αναγράφεται και στην ηλεκτρονική τους αίτηση.

Ενστάσεις κατά των ανωτέρω προσωρινών πινάκων υποβάλλονται στο ΑΣΕΠ από την 20 Απριλίου 2021 ημέρα Τρίτη έως και την 29 Απριλίου 2021, ημέρα Πέμπτη και ώρα 14:00.

Οι οριστικοί πίνακες θα προκύψουν μετά την εκδίκαση τυχόν ενστάσεων. Επισημαίνεται ότι ενστάσεις επιτρέπονται μόνο για λόγους νομιμότητας της διαδικασίας και όχι για την «επί της ουσίας» κρίση της οικείας επιτροπής αξιολόγησης.

Έχουν κινητοποιηθεί για την κατάσβεση 20 πυροσβέστες με επτά οχήματα, ενώ συνδράμουν και εθελοντές πυροσβέστες
Φωτιά σε χαμηλή βλάστηση ξεκίνησε νωρίτερα το πρωί της Δευτέρας στη Λεωφόρο Ανοίξεως, στην Άνοιξη Αττικής.

Έχουν κινητοποιηθεί για την κατάσβεση 20 πυροσβέστες με επτά οχήματα, ενώ συνδράμουν και εθελοντές πυροσβέστες.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Πυροσβεστικής, η κατάσταση είναι αρκετά καλή τα τελευταία λεπτά, η φωτιά έχει ελεγχθεί σε μεγάλο βαθμό κι έτσι δεν έχουν κινδυνεύσει κατοικές που βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.