Στον Ιστορικό Ιερό ναό του Τιμίου Προδρόμου στο Άργος, όπου χειροτόνησε πρεσβύτερο τον Ιεροδιάκονο π. Σπυρίδωνα Δημητρίου Οικονόμου, ιερούργησε σήμερα, Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2021 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αργολίδας κ. Νεκτάριος.

Μέσα σε κλίμα πνευματικής χαράς και ιδιαίτερης συγκίνησης τελέστηκε η εις πρεσβύτερον χειροτονία του Διακόνου Σπυρίδωνα Δημητρίου Οικονόμου, απόστρατου υπαξιωματικού του Ελληνικού στρατού από το 1988-2013. Ο νέος Ιερέας είχε χειροτονηθεί διάκονος από τον Σεβ. Μητροπολίτη Αργολίδας στις 13 Μαρτίου 2021. Υπηρετούσε δε στην εκκλησία του Τιμίου Προδρόμου στο Άργος από την 1η Ιανουαρίου 2017 ως αντιπρόεδρος του εκκλησιαστικού συμβουλίου.

Ο Μητροπολίτης Αργολίδος καλωσόρισε στην ιερατική οικογένεια της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδας τον νέο Ιερέα και του ευχήθηκε ό,τι καλύτερο στην νέα Ιερατική ζωή.

Ο νέος ιερέας ευχαρίστησε από καρδιάς όλους όσους τον νουθετούσαν από μικρό στην Χριστιανική πίστη, την οικογένεια του, τον πνευματικό του, τους Ιερείς που τον βοήθησαν να επιλέξει το δρόμο της Ιεροσύνης, καθώς και τον Μητροπολίτη Αργολίδος Νεκτάριο, που του έδειξε απεριόριστη αγάπη.

Στη Θεία Λειτουργία συμμετείχε η οικογένεια του Ιερέα, φίλοι και συγγενείς του.

Ο νέος Ιερέας θα ενταχθεί στη Μητρόπολη Αργολίδας.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.