Άρχισαν οι εργασίες ελαιοχρωματισμού του Ι. Καθεδρικού Ναού Αγ. Νεκταρίου Μοιρών έργο οφειλόμενο στον κ. Σταύρο Αρναουτάκη Περιφερειάρχη Κρήτης.

Κατά τα εγκαίνια του «Κέντρου Τουριστικής Πληροφόρησης Μεσαράς», τμήμα του Πολιτιστικού Κέντρου της Ι. Μητροπόλεως Γορτύνης και Αρκαδίας πού έγιναν στις 19/3/2017, ο κ. Σταύρος Αρναουτάκης, Περιφερειάρχης Κρήτης, βλέποντας τη φθορά των προσόψεων του Ι. Κ. Ναού Αγ. Νεκταρίου Μοιρών,ανήγγειλε χωρίς να του ζητηθεί, τον ελαιοχρωματισμό του Ι. Κ. Ναού Αγ. Νεκταρίου Μοιρών, ύψους δαπάνης 160.000 Ευρώ. Να σημειωθεί ότι ένεκα του μεγέθους του εν λόγω Ναού δεν μπορούσε να γίνει η εργασία αυτή, διότι απαιτούσε μεγάλο ποσό.

Το έργο άρχισε στις 5/4/2021, εκτελείται μέσω του Δήμου Φαιστού, μάλιστα ο Δήμαρχος κ. Γρηγόριος Νικολιδάκης, υπέγραψε πρό ημερών τη σχετική σύμβαση του έργου με τον εργολάβο.

Η Ι. Μητρόπολη, εκφράζει θερμότατες ευχαριστίες προς τον κ. Σταύρο Αρναουτάκη, Περιφερειάρχη Κρήτης για τη φιλοτιμία του και για αυτό το έργο στον τόπο μας. Επίσης ευχαριστεί το Δήμο Φαιστού για τη βοήθειά του.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.