Την Κυριακή μετά την θεομητορική εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου 20 Αυγούστου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καρυστίας και Σκύρου κ. Σεραφείμ στα πλαίσια των ποιμαντικών επισκέψεων του σε πολλές ενορίες και ιερές μονές της ιεράς μητροπόλεως και με την ευκαιρία της σημερινής ημέρας μετέβη ποιμαντικώς στον ενοριακό ιερό ναό του Δημητρίου στο χωρίο Κάδδι της επαρχίας Κονιστρών - Κύμης όπου ετέλεσε την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία με συλλειτουργούς τους Πανοσ Αρχιμ Χριστοφόρο Νάνο ιερατικό προϊστάμενο ιερού ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Παναγίτσα Παλαιού Φαλήρου της Ιεράς Μητρόπολεως Νέας Σμύρνης Πανοσ Αρχιμ Αντώνιο Αγγελόπουλο τον Οικονόμο π. Ευάγγελο Σκιάνη εφημέριος Αγίου Βλασίου - Κονιστρών και τους Διακόνους Στυλιανό Πεταχτή και Ιωάννη Τσακλάνο.

Τον θείο λόγο κήρυξε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Σεραφείμ με θέμα την σημερινή ευαγγελική περικοπή των μυρίων ταλάντων.

Μετά το πέρας της Θείας Ευχαριστίας ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Σεραφείμ ετέλεσε ιερό μνημόσυνο ευσεβούς ενορίτου.

Επίσης παρέστησαν μεταξύ των πιστών και οι Πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων Καδδίου κ. Δημήτριος Χρούτας και Καλημεριάνων – Κύμης κ. Φίλιπος Βογιατζής

Την ευπρέπεια του ιερού ναού της γενετείρας του επεμελήθη ο Διάκονος π. Στυλιανός Πεταχτής.

Τους ύμνους απέδωσαν εκ δεξιού χορού οι Ιεροψάλτες Ιωάννης Τζώρτζης από την ενορία των Παραμεριτών Αλιβερίου Δημήτριος Πετρογιάννης ιερού ναού Αγίου Νικολάου Ερέτριας και εξ αριστερού χορού ο Ιεροψάλτης ιερού ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Άνω Καλαμακίου Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Σμύρνης κ. Γεώργιος Σταματίου με την συμμετοχή και άλλων ιεροψαλτών.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.