Σήμερα Κυριακή 7 Απριλίου 2019 στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Κιβερίου τελέσθηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αργολίδος κ. Νεκταρίου και η εις Πρεσβύτερον χειροτονία του Ιεροδιακόνου της Ι.Μ Αργολίδος π. Νικολάου Κούρτη. Στην Θεία Λειτουργία συμμετείχαν ο Παν/τος Αρχιμανδρίτης π. Μελχισεδέκ Γαλάνης, Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Αγίου Νικολάου Βαρσών της Ι.Μ Μαντινείας και Κυνουρίας, ο Εφημέριος της ενορίας Πρωτ. Πέτρος Αθανασόπουλος και ο Ιεροδιάκονος της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδος Ιερολογιώτατος Νικόλαος Μίχος.

Στη συνέχεια παρατέθηκε δεξίωση σε όλο το εκκλησίασμα από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κιβερίου στο Πνευματικό Κέντρο της Ενορίας Κιβερίου «Ιερεύς Γεώργιος Νταβέλος». Ο Σεβασμιώτατος ομίλησε με θέμα: «Η γερόντισσα της χαράς».

Στον Ιερό Ναό αυτές τις ημέρες είχε μεταφερθεί για προσκύνημα τεμάχιο Τιμίου Ξύλου από την Ιερά Μονή Σαγματά της Ιεράς Μητροπόλεως Θηβών και Λεβαδείας.

Ο Εφημέριος και Γενικός της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδος Πρωτ. Πέτρος Αθανασόπουλος στο τέλος της Θείας Λειτουργίας ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο για την ευλογία να πραγματοποιηθούν όλα αυτά στην Ενορία του Κιβερίου και όλο το εκκλησίασμα για την παρουσία και ευλάβειά του.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.